|
![]() |
#1 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Komp mi je bio na podu, spucao sam se stolicom u njega ![]() Dakle svi ventovi rade, ali se komp ne pali. Onaj vent na grafi se vrti ko lud i probija uši. Crvena ledica koja pokazuje da li se očitavaju podaci sa harda ne svijetli. Mislim da je u pitanju hard. Ima tko kakvu ideju što mi je činiti ![]()
![]() |
#2 |
Kyro
Datum registracije: Dec 2006
|
pregledaj kablove da nisu iskočili..malo to sve pregledaj i postiskaj..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Nema slike ili? Jesi probao clear CMOS? Mislim da nije riječ o hardu jer onda bi bilo slike i prikazivalo bi grešku pri bootanju ili bad sectore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
1. Kartice pritisni nazad u slotove, memoriju takodjer. 2. Prekontroliraj (najbolje preshtekaj) kablovinje 3. Provjeri "shtrom" tj. 220V kabel do napajanja 4. Clear CMOS 5. Pali, 5 zdravomarija i ako se digne odmah WD dijagnosticki alat i skeniraj disk ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Datum registracije: Oct 2006
|
Probaj sa drugim hardom eventualno! Nije da za...... ali klin se klinom izbija ja bi i to probao, kad bi bio sa tankim živcima! Poištekavaj sve ne potrebno što je u kompu! Znači ostavi osnovno grafičku jedan keks rama disk i onda kresni! Provjeri i hladnjak na procesoru! ![]()
![]() |
#8 | |
Je suis Schumi
|
Citiraj:
![]() ![]() @Markill, jednom sam na staroj kanti zaboravio spojiti hard pa shebo vent na procu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Je suis Schumi
|
Kako ću staviti grafu u drugi utor kad je plavi za jednu grafu, a crni za SLI ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
pa trebalo bi se moci u bili koji stavit, ne? jel ti prikljucen zvucnik od kucista? ako ga imas. Vjerojatno treba pistit pa pogle u knjizici od maticne sta pise za taj zvuk. Mozda je memorija, kombiniraj, jedan keks u svaki slot probaj stavit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Je suis Schumi
|
Prvo da se zahvalim svima koji su mi pokušali pomoći. Sad sam razgovarao sa servisom i rekoše da je riknula ploča. Odmah odahnuh ![]() ![]() Pa ako netko naparavi sličnu gadariju da zna na što može posumnjati ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije ni čudo kad imaš CNPS7700 kojem nedostaje koji gram da dođe do 1 kg težine... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Nakon sto sam napravio CLAR cmos isto samo crni monitor i nista.. I na kraju je vrisnula "samo" ploča i pržilica iako sam i ja mislio da je grafa u pitanju!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|