|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
(riješeno) MP160 i LED-ica
U prostor di ulazi papir upala mi je ledica od 9mm i neznam kak da ju izvadim nemogu ju ni opipat prstima niti vidjet i kaj da probam rastavljat printer i jel se to uopce moze?Kad idem printat papir naravno zaglavi i nemoze se printat... EDIT:Molim modove da editiraju naslov u MP 160 i ledica ![]() zeznuo sam sry |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi li probao printer okrenuti naopako pa protresti lagano? Probaj negdje nabaviti service manual, sad sam nabrzinu progooglao, ali ne nalazim. Imam samo za MP360, a to je dosta stariji model...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ma vrtio sam ga okolo naokolo dizao onaj poklopac sve zivo guro prste iso gledat kaj mogu odsrafit i ne izgleda uopce jednostavno a u manualu od printera koji sam dobio nema kako ga rastaviti u najsitnije dijelove jel bi pomogao kakav magnet il nesto neznam stvarno kaj da napravim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
kako uslo tako mora i izaci i sam imam MP160 i znam da je malo veci i tezi ali okreni ga naopako i vrti dok ne ispadne sto se tice magneta ne bi bas preporucio jer magneti i elektronika ne idu skupa
![]() |
#5 |
Premium
|
Rastavio sam ga na doslovno 1000 dijelova i hvala bogu nije nista puklo.... ![]() Ne drzati inace sitne stvari na skeneru ![]() Gotov topic.... Zadnje izmijenjeno od: Gen1us. 24.03.2007. u 18:48. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|