|
![]() |
#1 | |
galaxy 2 galaxy
Datum registracije: Aug 2006
|
pokupio sam nekog nametnika
nod mi daje ovu poruku- Citiraj:
![]() napravio sam full scan sa ad-awareom (našo je par tracking cookija) i on demand scan s nodom (našo je 1 zaražen file).....al ova poruka mi se i dalje javlja u firefoxu (i u IE).... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Elwido + SpyBoot Search and destroy S tim da prvo pogasi system restore, onda napravi sken s ovim gore i to u full modu, nakon toga restartaj racunalo, ponovo vrati system restore. Ak to ne pomogne, onda digni windowse u Safe modu (F8 prije neg kaj se pocnu dizat windoze) pa onda na istin nacin procesljaj racunalo
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
NOD32 podesiš ovako http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509 pa ad-aware, pa spybot, pa avg anti-spyware pa hijack this i log file pasteaš ovdje |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ako ti NOD ne bude mogao pobrisat taj zarazeni file onda provaj preko Tuneup Shreddera naci lokaciju fajla i brisi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
galaxy 2 galaxy
|
Citiraj:
![]() mislim da je spybot riješio stvar.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
galaxy 2 galaxy
|
evo ovo je iz threat loga Citiraj:
probo sam ad-aware, spybot i avg... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Kaj nist neide? Ajd ovak probaj: Skini si ljepo Ewido; Link Odi u safe mode (F8 prije podizanja windoza) pa iz safe moda napravi full scan. Isto tak obavezno iskljuci system restore prije skeniranja. E da pocisti si cookie i temporary fileove; recimo c Ccleaner
![]() |
#10 |
Od nonine sestre kunjado
|
klikni na jednog od tih objekata u threat-u , maksimaliziraj, idi sa strelicom na objekt da ti se pojavi natpis o akciji koju je nod poduzeo "ili nije mogao poduzeti" i onda baci screenshot!!!! jer ako je IMOn blokirao---onda nisi ništa pokupio ,to ćeš vidjeti u NOD 32 System tools,,pod quarantine!!! tu možeš isto vidjeti koja je akcija poduzeta,, Imaš li kakvih posljedica (usporavanje,,,,itd)??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
galaxy 2 galaxy
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Od nonine sestre kunjado
|
Gledaj recimo: OVO Skeniraj nodom ali "scan and cleen"-----ako nema crvenih ...nema beda!! Uvijek ti preostaje hijack . pa brisanje,,,... Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 15.03.2007. u 14:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
galaxy 2 galaxy
|
Citiraj:
napravio sam scan & clean i počistio 1 file...al nije pomoglo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
S cim si napravio scan & clean??? s Ewidom il necim drugim? Ovaj gad je zilav i neces ga se moci rijesiti s antivirusnim programom, vec jedino s antispyware programom, zato sam ti i dao preporuku Ewida jer sam ja s njim se rijesio gada.
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
hmm.....meni se čini da ja imam isti problem, odnosno isti nametnik, slične poruke kao kod flytecha i stalno mi se pale stranice tipa adresa kao što je naveo flytech, samo šta ja imam kao antivirusni prog, kapersky i još spybot s&d, i sad av ne prikazuje pri scanu ništa, ali zna se svako malo pojaviti poruka kao threat is been detected, a ova ewido šta si ti predložio je valjda dio paketa AVG Anti-Spyware 7.5., jel ona to treba instalirati? da se sad i av prog međusobno ne bi klali
![]() |
#20 |
galaxy 2 galaxy
|
Zadnje izmijenjeno od: Flytech. 15.03.2007. u 23:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Slike u thumbove... Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
Eh, taj Win AntiVirus Pro ti je zapravo Anti Vermins spyware, gad koji se jako tesko mice s kompa. Nece te ga nikako maknut s Antivursnim programom vec samo i iskljucivo s Antispyware programom, dakle zaboravite Nod! Ewido je zapravo AVG Anti-Spyware program, skinite si free verziju s linka koji sam par postova gore stavio. Znaci AVG Anti-Spyware i vas trenutni AV program se nece klat jer to nisu dva ista programa. Postupak ciscenja: 1. Iskljuciti system restore. 2. Pocistiti Temporary internet files, te cookies, te sve vezano uz internet cashe. Koristite CCleaner za to! 3. restartajte racunalo i otidjite u safe mode (pritiskom F8 prije podizanja windoza) 4. u safe modu se ulogirajte ko Administrator (nije prijeko potrebno ali je preporucljivo) 5. pokrenite full system scan s AVG Anti-Spyware programom, istovremeno skenirajte i s Search and Destroy, plus jos dodatno i skenirajte s klasnicnim Ad-Awareom 6. Kad zavrsi sken, AVG i Spybot bi ga trebali pronac, te odaberite u AVG-u delete 7. nakon toga oditjite u registry editor (Run > regedit.exe), s search pronajdite sve sto ima veze s anti Vermins i Win Antivirus pro, pobrisite sve kaj nadjete, s tim da pazite kaj brisete da ne obrisete neke bitnog (pozeljno napraviti registry backup Restartate komp i to bi bilo to.
![]() |
#24 |
Premium
|
A jesi procesljo registry?? jesi pregledo pod instaliranim programima u add/remove jel imas kaj instalirano kaj nebi trebo imat instalirano? pogotovo s nazivom anti vermins?
![]() |
#25 | |
Od nonine sestre kunjado
|
flytech: Citiraj:
U threat logu ti je prikazana sva gamad koju bi pokupio ulaskom na stranicu.Vidiš da je adresa od svega što imaš u logu jednaka,i lijepo ti piše da je veza prekinuta "Connection Terminated", tako da ti nisi ustvari ništa pokupio. Ja sam pokušao također pristupiti toj stranici,ali je IMON to spriječio.Opet ću ti ponoviti: Kad skeniraš In Depth-Analysis ,obrati pažnju dali ti nod javlja da je nešto našao(da li imaš koji crveni natpis između gomilom plavih),,, Ako je,,u Threat Logu ti je prikazan datum kad je nod nešto našao.Ako je datum"friški",,,onda ti se nešto uspijelo uvući,a ako ti je datum uvijek od onog dana kad ti se to prvi put pojavilo t.j. 12,13,14 / 03 onda nemaš beda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
galaxy 2 galaxy
|
Citiraj:
Citiraj:
napravio sam scan 12. i 15.3. i oba puta je našo 1 crveni i počistio ga i danas sam skeniro i sve je čisto |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() opet isto
![]() |
|