|
![]() |
#1 |
Visok,zgodan,plav...
Datum registracije: Mar 2007
|
Dvojba!!
Ovak zanima me vaše mišljenje a tiče se odabira komponenti... Trenutno u kanti imam Ati 1600 pro 256 MB i 2x512 rama... e sad odlučio sam malo poboljšat komp za nekih 2000 kuna....cca Kada bih dodavao ram stavio bi 2x1Gb i ostavio bi ove stare i imao bi 3 GB što je solidno čini mi se...a druga solucija je da uzmem drugu grafičku do cca 2000 kn....na kompu radi autoCAD,photoshop,neke novije igre i naravno VISTA ![]() Zamolio bih vas da mi pomognete.... thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ako kupuješ 2Gb, onda prodaj ovu koju imaš i dodaj te novce za jaču grafu. Puno ćeš više to osjetiti nego 3Gb memorije. Za 1000kn tu na forumu kupiš 2Gb memorije sa garancijom, prodaš svoju i imaš 1500kn za grafu. Sad neznam na kojem si socketu, ali za 1500kn kupiš mrcinu tipa 7900GS + Zalman ili X1950Pro....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Visok,zgodan,plav...
|
Vjerovatno ću si sada uzeti 2 Gb memorije(2x1GB) pa kad dodu neke dx10 grafe ću si piknut jednu.... Zanima me kolika je razlika izmjeđu 1 Gb i 3 Gb(ako dodam još 2). Koliko će mi se to osjetit u igrama i općenito radu na kompu. Npr. otvaranje programa,dizanje Win. Pretpostavljam da bi sve trebalo radit brže u teoriji,e sad kako je u praksi?? thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Onda dok buš imal 3 GB ti nebude radilo u dual chanelu pa buš zgubil na performansama malo, ja mislim da je tak, a i neznam ko kolko rama opće podržavaju windowsi xp. Mislim da do 3, al nisam siguran.
![]() |
#5 | |
Visok,zgodan,plav...
|
Citiraj:
Mislio sam ako se to može napravit da stavim ove nove pločice 2x1Gb u dual chanel a ovih 2x512 da mi bude onak sastrane...jel se to može?? Trenutno imam Vistu pa mi ona jede puno memorije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Visok,zgodan,plav...
|
Molio bih nekog tko se malo više kuži u računala da mi kaže dali mogu skupa ići 2x1 Gb memorije u dual chanel i 2x512 na druga dva slota takoder na dual chanel!!Jer imam 4 DDRII slota pa da se to popuni ne!!??! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Visok,zgodan,plav...
|
Citiraj:
Ove 512 imam sad i nema mi se njih prodavat i za***avat sa tim... Trebalo bi ic jer mi matična podržava 8GB memorije a koristim Vistu koja takoder podržava do 8GB tako da oko toga nebi trebalo bit problema... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jooj, danas sam vidio da netko ima takvu kombinaciju. Mislim da će ti bolje raditi sa 2x1Gb nego 2x512Mb + 2x1Gb.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
|
|