|
![]() |
#1 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Cije je ovo kuciste???
slucajno sam nesto googlo i izbacilo mi tu sliku...odmah ju bacio na komp...jer mi se opako svida... a sada jel ima netko,tko zna cije je to kuciste,jer ja ne mogu nigdje pronaci... hvala et...napisao pitanje..i nasao... : bonker : Foxiconn CATAR-56005 http://www.cybertec-computers.ie/acatalog/Foxconn.html sada novo pitanje...Gdje se to moze kod nas kupiti? ima li toga uopce u hr? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Pa kolko ja vidim na linku to je Foxconnovo kuciste........a sad ne znam di ima za kupit.........
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Foxconn kućišta ti drži Microline, tj. njihovi IQ shopovi i drugi partneri http://www.microline.hr/EUWeb/Start....kL0QWt17bHf9EM ne vidim to tvoje, najbolje im pošalji mail ili nazovi pa vidi mogu li ih naručiti..
![]() |
#4 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
BTW u vezi Foxiconn, pišeš li tako iz fore Foxiconn isto kao i npr. što pišu Djuro Zalman ![]() jer se inače piše Foxconn, bez i ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
FRipper inace i Zalmana zove Zelman, pa mi Foxiconn nije nis cudno : lol2 : Btw, FRipper, stvarno ti se svidja to kuciste ili? Meni je nekak... previse isfurano na zlo, a nije zlo ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ninja WarChief!
Datum registracije: Mar 2007
|
Meni kuciste isto dobro izgleda, ali nigdje ga nisam vidio za kupiti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|