|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
(riješeno) Bluetooth - HP nx9420 i SE K700i
Molim pomoć, nit slutim nit znam di je nastao problem Imam HPnx9420 -ima integriran bluetooth modul, također ima i Broadcom Gigabit 10/100/1000 Wireless LAN 802.11a/b/g (doista se NE razumijem u hardware pa eto navodim). Uglavnom-pomoću bluetootha (koji se pali na istoj tipki di i w-lan), dakle pomoću bluetootha sam prebacivala podatke na svoj sony-ericsson K700i bez ikakvih problema, bez ikakvog programa...uglavnom savršeno je funkcioniralo. Zadnji put sam tu uslugu koristila ima mjesec dana...danas sam primjetila da nikako ne mogu uspostavit vezu između laptopa i mobitela -laptop izbaci upozorenje-bluetooth device not found,please verify that teh bluetooth device is connected and turned on. Mobitel mi kaže da mu je zabranjen pristup te da veza nije uspostavljena. E sad, uz to pojavio se slijdeći problem-inače w-lanom hvatam signal obližnje firme-e sad je i to isčezlo, nema ničeg. Molim vas zna li tko u čemu je problem, donekle je i hitno, al primarno mi je riješit problem.Molim vas prijedlog! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Problem riješen-kopkanjem po postavkama ustanovila sam da su neki parametri bili isključeni. Možete zatvorit temu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Bilo bi lijepo kada bi rekla o čemu se radi, ali pretpostavljam o file transfer servisu, OBEX-u ili sličnom...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|