|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Freezer A64 Pro
Pozdrav, narode, zanima me nekoliko stvari: 1. da li dodje cooler sa pastom na bazi? zanemarite ovo, vidio sam sa reviewa da dolazi sa pastom 2. da li je netko skinuo tu pastu i pogledao da li ima 4 krizica od nekog alata dok je radjen? moze slike? Pozz.. Shuky |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
1. Da dođe, neki ju hvale nekima je smeće, ja sam ju odmah skinuo 2. Nema križiće nego je baza ko šmirgl, kad su varili heatpipe malo im je "otišlo", treba ju polirati
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
ma znam,ali moze li mi netko uslikati bazu odozdo kad se skine originalna pasta..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
ja sam zaboravio slikati tu grozotu na mom freezeru, ali ista stvar je bila na 2 kom 64pro verzije koji su isti, samo je razlika u kopčama za montažu. uglavnom, izgleda kao da si prošao pilom po njemu. skoro tako. kao da je ostao trag piljenja komada bakra koji nije finalno obrađen. ili trag izljevanja u kalup. hladnjak obavlja svoju funkciju i to jako dobro i bez poliranja, ali preporučam da se baza izravna makar finim brusnim papirom, vodenim gradacije 600-800, tada je potrebno puno manje paste staviti, a time je i hlađenje bolje. ta 4 križića koji te interesiraju nisam primjetio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Shuky u biti hoće pitati dali na bazi Freezera tvornički postoje četiri rupe, od kojih su tri gotovo površinske, dok je jedna duboka skoro pola milimetra, izgleda kao rupa od plosnatog šarafcigera i teško će se ukloniti čak i poliranjem (osim ako se ne skine svih pola milimetra, ali onda je pitanje kako će se cooler držati)... Meni su osobno, kroz ruke prošla 4 komada Freezera i svi su imali kilavu obradu kontaktne površine na bazi, no nijedan nije imao rovove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Just don't give a fuck
|
A možda i ovo ima veze s tim: Citat iz teme "A64 3600+ skalpiran" nista od slikice,tek sutra... dali znate da li je ihs nacinjen od bakra, ono cistog bakra...?kao recimo i bakreno podnozje od freezera.. malo sam ga zagrebao i crveni se... molim cinjenice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
jesam,zagrebao sam, cak i smirglao ali IHS, a ne freezera.. Zadnje izmijenjeno od: Shuky. 03.04.2008. u 20:14. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Just don't give a fuck
|
Kažem, nije problem. Samo sam htio izraziti razočarenje trgovinom... Čisto jer sam ostao sa oštećenom bazom. Ne tražim od tebe ništa, ni lovu ni da uzmeš natrag cooler. Hladit će dobro curi neclockan 3800+. Dapače, stvarno je moguće da je takav kupljen. Stvarno jako malo moguće, ali ja sam kriv što nisam provjerio milijun puta i prije i poslije trgovine. I što sam ga uopće išao nekom dat za probu, a imao sam odmah kupca. Drugi put ću znat bolje.... E i da, oštećenje je nastalo nakon što si obrisao pastu jer je u usjeklinama nema nimalo, a trebaš bit čarobnjak da je izvadiš... Zadnje izmijenjeno od: Kristijan_7. 20.03.2007. u 20:28. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|