|
![]() |
#1 |
Kyro
Datum registracije: Dec 2006
|
Asus P5W DH Deluxe 5.1 zvuk problem
Evo neka se jave oni sa dotičnom matičnom i oni koji mogu pomoči.. Evo na njoj je Realtek ALC882M 8-channel CODEC Problem je u tome što kad se sve podesi na 5.1 zvuk ona daje samo prednja dva a ne daje zadnja dva ni centar ni woofer..pomoč... ![]()
![]() |
#2 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Nemam tu matičnu ali sam imao indentičnih problema... Stvar je u tome da su različite boje muških (na zvučnicima) i ženskih (na matičnoj) konektora i onda je vrlo lako fulat redosljed spajanja! Probaj kombinirati s različitim jackovima u različite "rupice ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Kyro
|
Hmmm..da sam bar fulao..ali nije ne stvar u tome ..ploča ima automatsko određivanje čim ubodeš izleti opcija da odabereš šta si ubo..line in,microfon,center,front,rear,..itd
![]() |
#4 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Pogledaj dali iza na wooferu imaš prekidač za izbor dvokanalnog i četirikanalnog zvuka! Ak imaš, probaj to malo prebaciti iz jednog u drugi pa vidi kaj se dešava! Ak nikaj drugo, vidi na netu dali ima kakav noviji driver za Realtec! Što se tiće mog posta iznad, sorry, mislio sam da si se slučajno zeznul kao i ja prvi put ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kyro
|
Ma nema beda..ma nešto očito treba ekstra podesiti jer prije sam imao DFI lanparty ultra-d u sve je štimalo...a čitam da su neki frikovi zbog tog problema sa zvukom na ovoj matičnoj morali staviti posebnu zvučnu..
![]() |
#8 |
Kyro
|
Ma u biti nisam riješio nego sam postavio zadnje kao prednje i sad radi samo ne može se kontrolirati volume zadnjuh zvičnika..tako ako netko ima bolje riješenje nek se javi..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|