|
![]() |
#1 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
3dMark 2006 - problem :(
Pozdrav ljudi! Na konfiguraciji iz siga, kada pokrenem 3dMark2006, nakon prvog testa mi se ugasi monitor i moram resetirati komp! Sve ostale 3dMarkove sam odvrtio bez ikakvih problema (01, 03, 05), imam najnovije drivere za grafičku karticu i temperature su odlične (niti jedna komponenta nije vruča)! Također isti taj 3dMark2006 mi je sve testove naj normalnije izvrtio na starom kompu (Barton 2500+, 1Gb RAM, 7600GS)! Ako se netko ikad susreo s ovakvim problemom i našao u čemu je "kvaka" molim da mi pomogne jer želim vidjeti kaj mi mašina može ![]() Hvala! EDIT: Probao sam i sa OC-anim komponentama (CPU/GPU) i na serijskim taktovima te ista se stvar dešava! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi skinuo koji patch za čmark 06? Eventualno drugi driveri za grafu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The All Seeing Eye
|
Probao sam sa driverima koji su radili na 7600GS kartici (mojoj bivšoj), to su ujedno i najnoviji ForceWare driveri! Budem još probao nači patch za 3dMark pa bum probao dali radi! Nisam niti znao da postoje patchevi za njega ![]() Javim ak je proradilo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#5 |
The All Seeing Eye
|
Hvala Buljo na linku, na žalost već imam tu verziju 3dMarka ![]() Jedine dvije opcije su još: 1) Da nije kompatibilan sa jednom od komponenti - mada mislim da to odpada jer vidim ljude s mojim komponentama i njima radi! 2) Da fakat nisu driveri loši za tu karticu! Probal bum stavit neke druge drivere, možda proradi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
nope, problem je vrlo glup, a to je da tvoj monitor ne može pokrenuti 1280x1024, pa ti dobiješ samo crni ekran, proaj stisnutoi tipku između CTRL i ALT pa ćeš vidit da nemoraš napraviti restart ili sačekaj 20 min pa će ti on sam ispisat rezultat, ali ti nećeš vidjeti 3d mark "okruženje" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The All Seeing Eye
|
Blablu vrlo dobra ideja, ali na žalost netočna ![]() Ista stvar mi se dešava i na 1024x768 (imam cjelu verziju 3dMarka)! Već polako odustajem od toga jer sam probao na sve mile načine i ništa ne pali! Ali sve jedno hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
The All Seeing Eye
|
Samo me 3dMark06 zafrkava. Sve ostalo radi vrhunski! Bum još probao sa umjerenim OC-om grafičke! Možda sam je do sad ili pre OC-ao ili ne radi na default taktovima kako spada ![]() EDIT: Evo probao sam sve mile načine i ne radi mi ![]() Probao sam sa različitim taktovima procesora i grafičke, različitim driverima, najnoviji DiretX, reinstal, razne postavke i ništa! Pošto ne mogu nači problem, odustajem od 3dMarka jer ne želim trošit vrijeme na njega! Hvala svima na pomoći! Može LOCK! Zadnje izmijenjeno od: Bartuc. 14.03.2007. u 20:37. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|