|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
UPS
Daklem ![]() To je tema u koju se kužim ko Marica u krivi... Koja je firma dobra,na kaj treba paziti i sl... Na staroj telki sam barem 6-7 puta već morao mjenjati neke komponente koje su porikavale kod iznenadnog nestanaka i dolazaka struje...da mi je to trebalo i nije...ploča sa "niskonaponskom mrežom" izgleda ko" da su se djeca zajebavala lemilicom po njoj... Dotični UPS bi koristio za novi TV koji mislim kupiti i za komp. Ajd da čujem prijedloge... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Za televizore su postojali "Stabilizatori". To je reješenje samo ga više nema za nabaviti. UPS to ne bi riješio. Morati ćeš kopati po starim tavanima za takvo što.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
UPS će ti donekle pomoći (SMART verzija), ali meni je Panasonic isto riknija 2 puta dosad. Sad malo manje štuca. Promijenjeno je par kondenzatora preko kojih se problem dešavao. u svakom slučaju, puno manje osjećam naponske skokove i na TV-u i na kompjuteru, otkad je UPS "on". Istina, za 1000VA ćeš izdvojit dosta love, ali na njega možeš spojit šta god ti padne napamet. Ja samo frižider nisam spojio (šala).
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ah, stabilizator-imao sam jednog od cca20-ak kila...ali je skviknuo...davno je to bilo. Kako je to samo krvnički zujalo...naši ventovi na procovima su muzika spram toga. Ali-nema ih više...kaj sad. Ma ja sam mislio ustvari kupiti neki UPS u koji bi uz komp išao i TV. Koliko sam ja shvatio i UPS ne dozvoljava skakanje napona. Samo koji?,koja je firma ok...koje "jačine"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas