|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() AMD XP 1700+,MATSONIC MS8137C,SAPPHIRE 9500 128DDR,512DDR,80 GB HD MAXTOR 7200,MREŽNA KARTICA HP I VANJSKI MOTOROLA CABEL MODEM.Zvuk je na ploči.Na hard sam napravio 2 particije u FAT32 veličine 20 i 60 GB.Kada instaliram windowse i VIA drivere onda krenem instalirati ATi drivere komp mi poludi, kad instaliram igre počne se restartati ili u tijeku igre.Virusa nemam,svi ostali programi rade normalno.Javljaju mi se 2 grafičke kartice pod display adapterom na device manageru.One su RADEON9500 i RADEON 9500 Secondary. Imam instalirane WINXP sa SERVPACK 1.Secondary sam disablo i za sad komp radi normalno.Negdje sam čitao da je problem u FAT32 systemu.U Control Panel>Display>Settings>Advanced nemam dodatne ati alate.Matična mi podržava AGP 4x,a grafička 8x.Moj prijatelj ima istih takvih problema s Radeon9500 64ddr samo ima drugu matičnu koja podržava 8x i kartica isto,iste windowse a hard mu je na fat32. Sorry ovaj tekst je malo zbrda zdola jer se nemogu svega odmah sjetiti.Ako neko zna nešto neka pomogne: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ko te tjero da kupiš Matsonic matičnu i ATI 9500. Pa to neide zajedno. Staviš Mercedesov motor u fićeka i onda se čudiš što se prepolovio fićo. Vjerujem da je i napajanje u skladu (Everpower). ![]() Ona particija od 60 Gb bi trebala biti u NTFS.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
a smijem ja nesta pitat??? kako napravit npr 60gb particiju a da bude u fat32??? kad napisem da bude npr 60gb on meni odma prebaci na ntfs i neda fat32...??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ajmo po redu. Ako se ne baviš videom i time, NTFS ti ne treba. Ostavi u fatu. Nemaš dodatne "alate" (zvan control panel) pod advance zato što nisi instalirao; gle čuda-control panel od ATI-a. AGP 4 ili 8 nema nikakva veze. Grafička ti može biti x8, radi na svim ispod. Secondary dsplay ti je normalna stvar kod ATI-a, ništa za zabrinjavati. Pošto ti je to stariji chipset na MBO (266) nemoj stavljati novije VIA drivere. Preporučljivo je ono original koje si dobio uz matičnu na CD-u. BTW, ne može biti problem u FAT-u, barem ne ovakakv kakav si ti opisao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Drajveri za grafičku su instalirani , a što mislite o matičnoj EPOX s n-force 2 chipset ili gigabajt MB GIGABYTE GA-7N400EL, nForce2 400, Socket A, FSB400, 4xDDR400, ATA133, 8xAGP, AC97 6ch, LAN, 4xUSB 2.0, ATX |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |