|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Pasivno hlađene 7600GS kartice
Koliko se griju takve kartice? Vidim da ima Leadtek Extreme na 520/900 verzije i pasivno i aktivno izvedeno hlađenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja nemam problema. Zakačio sam jedan 90mm ventilator za pasivni hladnjak i temperatura se spustila za 10°C, pa je sad 47°. Jako se grije, ali sam je uspio dići s 400/400 na 470/470. Inače, imam grafu iz siga. Ja bih osobno kupio grafu s ventom, ali kad sam ja kupovao bila je samo ova, ali nisam požalio. Temp. ti je u full loadu 70-80°. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Sta mislite o ovoj Gainward pasivnjaci? Ima li je tko? http://www.gainward.net/products/pro...products_id=65 Ima povelik pasivac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
You'll Never Walk Alone
|
izgleda dosta veliko ovaj pasivnjak i mene bas zanima kakvo je stanje oko temperature,ali svejedno mislim da za entuzijaste bi bilo ok da stave neki vent da puse po njoj i bit ce ok,recimo kao sto je gore kolega stavio vent da puse po njegovoj grafi .
![]() |
#5 |
Premium
|
A to mi je onda bezveze ako cu stavljat dodatni vent, jer za 50kn vise ima ona GLH verzija sa DDR3 memom koja i prebaci taktove 7600GT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Uglavnom kartice koje dolaze serijski sa pasivnim hlađenjem su testirane i dokazane da zadovoljavajuče rade s pasivnim hladnjakom! Frend je imao 9600SE koja se hladila sa pasivnim hladnjakom i uvjek je bila hladna, znači da ljudi znaju što rade ![]() Jedini problem kod pasivno hlađenih grafičkih kartica je to kaj se nemreju baš previše OC-ati! Ali zato na default taktovima rade odlično! Istina bolje je aktivno hlađenje i preporuka je imati aktivno hlađenje ako ste gamer! Ako se više bavite programiranjem i tim "uredskim" poslovima onda je i pasivno hlađenje odlično! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Evo slikica moje: http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2334. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Ovo je bila AGP8x verzija i stvarno se nije jako grijala! Još k tome lik se igrao onak po 6-10 sati bez prestanka i to FarCRY koji je dosta iscrpljujuč za tu grafičku! Moguče ovisi od proizvođača do proizvođača, on je mislim imao Gigabyte model ak se ne varam!? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Da, brijem da je u idle-u na cca 60C. Club3D X300SE. No, to me i ne brine puno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Probao sam 2 rjesenja od gigabytea , prvo sam imao single-slot heat-pipe na 7300gt i 7600gs i bez ikakvog venta je islo do 58 i 60 , a sa 92mm gt na bocnoj starnici nije islo nikad preko 50 i nakjon dugog mucenja . a drugo je ono masivno two-slot za 7600gt i radila je odlicno - bez opterecenja 35-40 , pod opterecenjem od 47-54 sto je isto ok . Novije generacije se manje griju ocito zbog manje voltaze i proiz. procesa , isto se sjecam 9600 obicne , to je stvarno kuhalo ali pasivac je bio jadan aluminijski i ispod obicna zvaka . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|