Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.03.2007., 18:38   #1
Guly
Krasan Momak

Guly's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Koje bubnjeve?

Dakle.... poceo sam ucit lupanje po bubnjevima, pa trebo bi si kupit bubnjeve... moze polovne, moze nove. Prema tome da nisam drumsexpert molim da se takvi jafe (ako ima takvih na ovom forumu(bez ufrede)), i da udjele pokoji savjet, gdje, kako i koje.Nista uberskupo. Hvala unaprijed.
Guly je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2007., 19:22   #2
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Bez uvrede ali zar ti nije bolje otići na glazbeni forum pa ovo priupitati? Sigurno ćeš tamo naći više kompetentnijih osoba od ovdje štovanih forumaša.
Mislim da nećeš morati niti postati pitanje, već imaš par sličnih postova pa samo otvori i čitaj.
Rock on! Sućut susjedima.

Zadnje izmijenjeno od: newalss. 20.03.2007. u 23:51.
newalss je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.03.2007., 19:42   #3
terminator
Spermich Termich
Moj komp

terminator's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Sonorov Force, ima frend iz razreda, preodlični su, dobri su za početnike i isto tak za profesionalce koji se malo duže bave.
Staro 20.03.2007., 22:07   #4
daytripper
Ultrabitchinfast

daytripper's Avatar

Datum registracije: May 2006
Uzmi neku polovnu kmicu tj. Tamu.
Staro 21.03.2007., 00:08   #5
Hrubi
Premium
Moj komp

Hrubi's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor Guly Pregled postova
Dakle.... poceo sam ucit lupanje po bubnjevima, pa trebo bi si kupit bubnjeve... moze polovne, moze nove. Prema tome da nisam drumsexpert molim da se takvi jafe (ako ima takvih na ovom forumu(bez ufrede)), i da udjele pokoji savjet, gdje, kako i koje.Nista uberskupo. Hvala unaprijed.
Kad sam ja ucio svirati bubnjeve nisam nista drugo nego otisao direkt u Etidu d.o.o i ubo si Premier Cabriu 10,12,14,20 Jazz set.Heben bubanj za tadasnjih 4200kn.Bubanj je vrlo malo sviran,gotovo kao nov.
A koju vrstu glazbe sviras?Ak si metalac,rocker onda uzmi Tamu,Pearl,ak si funker,jazzer onda Premiera,Yamahu.
Hrubi je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2007., 00:51   #6
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Evo, umjesto da ti odgovorim na glazbenom forumu, mogu i ovdje

Bio sam vlasnik Sonor Force 2001 serije, odličan bubanj za taj novac, fini topli zvuk i sustain. Inače, Sonor mi je najdraži brand^^ Trenutna Force serija je odlična, čisti birch (breza) shellovi na seriji 2005, i maple na 3005. Odlična kupovina i ima ih dosta po oglasnicima za super lovu. Dalje, za neki solidan zvuk lovi Tama Rockstar, Rockstar Custom, nove serije baš ne znam, ali sumnjam da je veliki pomak (uloženo dobiveno). Yamahu Stage Custom ne volim, ali praktički je to najčešći bubanj kod nas (niža srednja klasa, naravno). Premier Cabria je isto ok, ali imho, ispod Sonora i Tama-a koje sam naveo. Artist serija je odlična, i dosta povoljna sad.

Ok shopovi su Etida (dosta velik popust na Premier bubnjeve, zatim jedan shop na Jarunu (tamo sam svoje davno kupio i nemrem se sjetit imena, mislim da je podružnica Rainbow shopova, drže Sonore i Tamu brijem). Relativno nov dućan Music Centar se nalazi u Zagorskoj ulici, tamo bih prvo otišao pogledati novi bubanj.

Prvo kreni s oglasnikom, onda Music Centar u Zagorskoj ulici (Sonor), zatim Etida kod Velesajma (Premier). Na kraju Rainbow u Vlaškoj pogledaj, ima svega, od Pacifica, DW-a pa nadalje.
Staro 21.03.2007., 07:59   #7
Hrubi
Premium
Moj komp

Hrubi's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor Guly Pregled postova
s kolko love raspolazes?
BTW,onaj ducan sa bubnjevima na Jarunu se nalazi u Kruznoj ulici.
Ma najbolje ti je malo obici ducane i istuci pokoji bubanj da vidis koji ti se sound najvise svidja,jer,vidis da su ukusi razliciti.
Hrubi je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2007., 20:48   #8
Guly
Krasan Momak

Guly's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Para ima... samo ne zelim bezveze bacati za prve bubnjeve previse novaca... neke polovne najbolje, a ja neznam ustvari ni koliko je neki minimum novaca a niti koliko je neka srednja klasa od koliko do koliko para (ovo bi trebalo biti pitanje)... cuo sam puno dobrog o sonoru kao best baj firmu... sad sam na i na glazbenom forumu pa se nadam da cu naucit barem pola onoliko koliko sam naucio na pcexpertu. Inace bubnjevi ce biti za metal, mozda koji rok...
Guly je offline   Reply With Quote
Staro 26.03.2007., 15:42   #9
dino25
Kyro
Moj komp

dino25's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
A ako ti je za melal i rock ja bi išao na Premiere...

i5 9300H

nVidia 1666 Ti

8 GB 2666

512 gb ssd
dino25 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore