|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Kako podesiti outlook express za sljedece...
Prvo i osnovno molim vas isprike radi naslova koji nema veze sa deskriptivnošču stvarno neznam kako opisati u tako malo mjesta ![]() Dakle htio bi da kada se spojim na net komp mi automatski skine mailove i u startu ispod outlook expressa pise "u have xx mails" ili sto vec... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Tools, Otpions, General, Send and recive messages at startup... Mogo si i nešto teže ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Nece ![]() Evo tezeg ![]() Zadnje izmijenjeno od: marko_1. 15.03.2007. u 18:52. Razlog: smajli je bio sam u drugom redu :( |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
eh he briem da sam negdi na nekom bug-ovom cd-ju vidio neki pluginchich za tak nesto, probaj malo progooglat u vezi glede pluginova za outlook express.
![]() |
#8 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ajde da ne otvaram novu temu. Kako u thunderbirdu podesiti da provjerava yahoo mail (moze li se to uopste napraviti)?
![]() |
#9 | ||
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ok, hvala ljudi na pomoci svejedno, a sada u borbu protiv yahoo toolbara koji se pojavio niotkuda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|