|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
S cime "spojiti" 2 ili vise dvd-ja?
Naime, imam brdo dvd-ja od Teletubbisa, i ludim s pospremanjem istih. Sad bih ja (ako moze), posto su te serije kratke, spojio makar 2 ili 3 dvd-ja u jedan i smanjio kolicinu za dvije trecine komada, a ujedno sacuvao originale (koji i nisu bili jeftini). Kako i s cime izvesti postupak a da novonastali dvd ima menu itd. Mislio sam sve ripati u .avi i onda opaliti na dvd, ali na taj nacin nemam menu i moram gledati sve po redu, od 1. do zadnje serije, bez mogucnosti prebacivanja... sorry na duzini... Pozz
Silverston Temjin TJ05 silver+Corsair vx550w ASRock Z77 Extreme4+i5 3570K Lg M227WD,Corsair Vengeance 2*4gb / HDD:OCZ Vertex3 128gb, Samsung 1.5TB, Samsung 750gb, WDC 2TB Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad[/SIZE] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ima više mogučnosti no ja ću ti reći za onaj meni najbolji i naj kvalitetniji ali je malo kompliciraniji.(CONVERTXTODVD2),a evo i drugih: Jedna od mogučnosti ti je NERO ili ti ga aplikacija Make Movie,no zahtjeva ponešto znanja o video codiranju koje ti ja nemogu prenjeti preko jednog odgovora,no ako nešto ipak znaš malo se potrudi i sigurno ćeš uspjeti,a za savjet potraži pomoć ovdje. Drugi i kvalitetniji način ti je CONVERTXTODVD2 ,no da bi uvukao video iz dvd-a u ovaj program trebaš napraviti iz vob-ova cijeli video kao recimo divx,a da nebi sad kodirao video iz vob-ova u divx(jer predugo traje) trebaš samo napraviti demuxing vob-ova te razdvojiti zvuk od videa,a zatim ga ponovno spojiti ,tako ćeš dobiti video sa zvukom koji lako možeš kasnije uvući u Convertxtodvd2. Ovo ti zasigurno iz prve neće uspjeti zato ti predlažem prvi prijedlog jer je puno laganiji. Ima još jedan način ,a to je capturing videa preko linijskog dvd-a,te nakon tog editiranje videa nekim programom kao Pinnacle Studio 9,8 stvaranje menia u tom programu i to je to. Pozdrav i odaberi sad! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Hvala, ekipa....
Silverston Temjin TJ05 silver+Corsair vx550w ASRock Z77 Extreme4+i5 3570K Lg M227WD,Corsair Vengeance 2*4gb / HDD:OCZ Vertex3 128gb, Samsung 1.5TB, Samsung 750gb, WDC 2TB Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad[/SIZE] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Da ,radi to dobro ali koliko sam shvatio on nemože suzbiti dva ili čak tri filma na 4,7 GB,dok to convertxto dvd dobro radi uz više nego dobru kvalitetu,pa čak i nero to dobro radi ali puno lošije kvalitete. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|