|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Problem kod instalacije Win
Pokušavam instalirati Win XP na slijedeću konfu: Intel P4 (2,26), 128 MB rama, soltek ploča, hard samsung 130 GB...i sad sve lijepo krene i kad dođe do onog: "setup will complete in approximately: 34 minutes"...i tu zašteka, tj. komp zablokira..kad instaliram Win na taj hard, al s drugog kompa..radi..al..čim vratim hard u taj komp, ne boota Win..Windowsi su orginalni ..(da ne bi bilo suludih odgovora)...cd je čist..i sve kak treba biti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Dec 2006
|
to je onaj prvi dio kad instalira drivere rekao bi po vremenu koje izbaci. nesto im smeta. ja sam imao slican slucaj i krivac je bila graficka, integrirano smece. probaj nju zamjeniti ako mozes. ovo s instaliranjem na drugom stroju ti nece proci samo tako osim ako ne instaliras na stroju s istim chipsetom kao sto je u ovom problematicnom. tako vec ima nade. btw, na 128 ram-a XP? neces bas biti odusevljen ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
komp nije za mene, tak da me memorija ne zanima..na men je samo da riješim problem...al' grafička nije na matičnoj..gračifka je Gforce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
dakle, kreni od graficke ako imas drugu, bilo sta ce posluziti. i nadaj se da je ona. jer inace ostaje ti samo ploca. a nekome tko ima 128mb ram-a ovih dana tesko ces objasniti da ploca ne valja i da mu treba nova ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije premalo RAM-a, XP radi i na 32 MB, ako treba...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Datum registracije: Oct 2006
|
Potpisujem
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
da, garantirano radi na 128 (sad kako necemo komentirati ![]() a ovo za 32 - da ali nije li potrebno prije s nliteom ili necim vec iskljuciti provjeru minimalne konfiguracije? zakleo bi se da na manje od 128 nece sami da idu |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Neće na manje od 64 MB, a ostalo radi nLite. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
jei probao zamijeniti kabel? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
riješil sam problem koji je bio, ne bi vjerovali, u LG-evoj pržilici..izvadil sam je van, ostavil samo cd rom i uspješno instalirao Win..nakon instalacije sam vratil pržu i sve normalno radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a jesmo rekli da je nesto od hardwarea krivo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|