|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
7600gt dali je problem u njoj???
evo ljudi pitanje. razmisljao sam dali mi je problem u grafi ili ne jer je za vrijem igranja w3 dota mapu pocelo zacukavati i to jako bez prekida. bio sam host i nitko nije dobivao probleme ni lag ni kasnjenje ali samo je meni zacukavalo... mislio sam da je problem u ramima ali mislim da ipak nije jer imam ddr2 1 gb i prakticki cijelu igru ucita u rame,procesor skoro da i nije zauzet pa mi je ostalo samo da je grafa...a ona je 3D fuzion GeForce 7600gt ddr3...ne znam sta bi moglo biti s njom pls prognozirajte da to popravim i poboljsam... thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
probaj odvrtit koji 3d mark da vidiš hoće li ti se zamrzunti slika, ako da, smanji taktove GPUa i memorije |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#6 |
Premium
|
ram nije 100% kupio sam novi iz ve-mila onaj kingmax ddr2 667 za samo 520kn. imate test s njim i s pqi-om tu na novostima i mislim da nije uopce s njim problem nego mi pada na pamet da je grafa jer dok rst kompa onda je sve ok opet... budem bacio par testova na grafu i onda vam javim |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
i da w3 nebi trebao stekati pogotovo s ovom grafom a radi mi na rezi od 1024X768 i sve je ok samo nakon nekog vremena pocne zatrzavanje i onda poslje partije rst kompa i sve ok neko vrijeme...hladenje nebi bilo jer imam napajanje od a+ s 25cm fanom i to mi daje na maticnoj s am2 socketom 28-29 stupnjeva a o procu da ne govorim nejde iznad 25... tako da mi samo grafa pada na pamet a nisam se prije previse bavio overclockom i s tim...mozda ju je prijasnji vlasnik klokao i sad na mojoj konfi je to previse??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|