|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
S cime obrisati virusa iz systemske memorije?
Inace, odvrtio sam nod-a i kaze da je jedan u systemskoj memoriji. Procesljao komp s Spybotom, ad-adwareom... Spybot se morao restartati 3x-a ali nije uspio srediti gamacida. Mislim bilo je toga kod frendice ko u prici, sve uspio pocistiti, jedino ostao taj u systemskoj. Mozda iz sefe moda? Buuu, nisam uspio sad probat, vec je kasno bilo.... P.S. Zaboravih kako mu je ime....mislim da je neki worm....
Silverston Temjin TJ05 silver+Corsair vx550w ASRock Z77 Extreme4+i5 3570K Lg M227WD,Corsair Vengeance 2*4gb / HDD:OCZ Vertex3 128gb, Samsung 1.5TB, Samsung 750gb, WDC 2TB Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad[/SIZE] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Obavezno safe mod, prije toga OBAVEZNO ugasi System restore, pa vidi...nego jel to kod pevaljke ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Je, bogme kod pevaljke. Dobraaaaa...ne. Budem probao opaliti nod i spybot iz safe moda u petak, pa budemo vidjeli. Pozz komesare..
Silverston Temjin TJ05 silver+Corsair vx550w ASRock Z77 Extreme4+i5 3570K Lg M227WD,Corsair Vengeance 2*4gb / HDD:OCZ Vertex3 128gb, Samsung 1.5TB, Samsung 750gb, WDC 2TB Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad[/SIZE] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Mozes provati Tuneup utilities>File recovery&Destruction>TuneUP Shredder> i addaj lokaciju toga filea i izbrisi.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|