|
![]() |
#1 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
Samsung E700 flat kabel
nabavio sam doticin mob ali mu nevalja falt kabel,nosio na servis a oni kazu 400 kn,sad to mi se cini malo puno,a cuo sam da je to jednostavno ugraditi,pa ako tko zna gdje ima za kupit taj flat kabel ili netko ko bi to jeftino napravio...........pisite hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
u nekom random servisu mobitela se da to napraviti za 150kn sto se tice mjenjanja sam nemoj jer neznas i samo ces napraviti da ti mob uopce nece raditi .
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
bas bi volio znati ko je rekao da se to lako ugradi. Nije to E800 ili D500 da samo ubodes flat u utor. Inace se moraju odlemiti ekrani sa starog flat-a i zalemiti na novi flat. Zracnom lemilicom. Jos je i to dobro ako flat koji kupis ima elemente na sebi. Ako nema , jao majko prebacivanja elemenata ![]() ![]() Evo. Ovo dolje je flat bez elemenata: http://www.xgsm.ro/images/FcSamE700-IC.jpg A ovo je flat sa elementima: http://www.allgsm.ro/Up/ProdImages/FLAT-SHE700.gif Pa ti meni reci jeli lako mijenjat flat i zasto se nekad naplacivalo 400 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rakija
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
sigurno jos toliko gle to mozes odnesti u bilo koji servis mobitela koji nije npr mobis, samsung itd dakle da nije njihov centralni servis trebas malo pogledati u svakome gradu ima sigurno po dva tri servisera mobitela.
![]() |
#8 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
jes ja puko 400 kn za mjenjanje flata baš na tom mobu,nešto tipa gsm se zvala radnja,inaće osijek |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rakija
|
mislim manje nego na e700 zato sto se na e700 kad mjenjas flat kabel moras lemiti ones ful sitne zice i to ti uzmu malo vise para za ruke,dok d500 mislim da ima one konektore koje samo ustekas... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ovisi koji flat. Ako je u pitanju flat od lcd-a onda dodje isto ko za E700 mozda i vise. Ako je flat koji povezuje gornji i donji dio telefona ,onda je jeftin i lako se ugradi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
koji je to flat, prema vašem misljenju? -->
EDIT servis je reviewo problem. oso je ekran. lol oce neko kupit mob 200kn ? ![]() pa simptomi su ovakvi blinko mi ekran prvo ko da je na 50hz monitor, npr. gasi pali.ekran je normalan bio. dosla mi poruka, ekran se podijelio na pola, gore bila poruka dolje meni. gasi pali samo bijelo svijetli ekran. stavim ga na punjač čuje se zvučni signal dakle mob radi samo ga ekran za***aje. rješenje--> koji je to flat, prema vašem misljenju?
EDIT servis je reviewo problem. oso je ekran. lol oce neko kupit mob 200kn ? ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Hrconja. 12.04.2007. u 13:19. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|