|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
kako maknuti outlook
Kako maknuti (ne izbrisati) outlook sa desktopa. To je jedini program koji se nakon instalacije windowsa (xp) nalazi baš na desktopu. Zašto. Inače koristim outlook express. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Pa primiš ga i odvučeš u Toolbar, na taj način dobiješ Quick Lunch Ikonicu! A ako ga uopće ne želiš na Desktopu onda ga jednostavno izbriši! Do njega kasnije možeš doći preko Start - i gore ljevo ti je ikonica u "XP Start Menu-u", a u "Classic Menu-u" ti je u Start - Programs - Outlock Express! Nadam se da je to to ;-) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
To nije kratica, ako ga izbrišem sa desktopa brišem cijeli program, ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Ne brišeš cjeli program! Ja si uvjek očistim sve sa desktopa i sve radim preko Start izbornika! Prvo si za svaki slučaj provjeri dali imaš ikonicu tamo gdje sam ti rekao, ako imaš onda slobodno briši ovo sa desktopa! Ako slučajno nemaš (mada moraš imati), onda je samo primi (drži kliknutu) i odnesi je na Start i smjesti gdje god želiš! Moraš je cjelo vrjeme vući, tek kad odlučiš gdje je želiš staviti onda pusti tipku na mišu! Eto, to bi ti bio najjednostaviniji način! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Hvala Bartuc ali ja sam je htio maknuti a ne samo premjestiti. Evo rješenje za one koje zanima: http://support.microsoft.com/kb/321777 Pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|