|
![]() |
#1 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Dimenzije rupica u ventilatora
Imate li kakav link gdje su dimenzije rupica preko kojih šarafimo naša hladila ? ![]() Uglavnom ,pretpostavljam da bi to trebao biti neki standard, ali baš i ne nalazim prek gugla, ili na krivi način tražim ![]() Prvenstveno me zanima za 120mm vent. Hvala svima
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Promjer rupice za šaraf -> 4-5mm (ima skošenje, vanjski je 5mm, unutarnji odoka 4mm), upravo izmjerio ravnalom GT-jca svog ![]() Nemam sada šubler pri ruci, ali gledaj 4-5mm na 120mm ventu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Does youer dewg byte?
|
Eh,eh, vjerojatno sam se krivo izrazio. Moj grijeh... Ono što sam mislio, na kojim su pozicijama te rupice u odnosu na centar kružnice od ventilatora. Dakle, ako bi potegnuli neke dijagonale. Ak me kužite?
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa to ti je jednostavno ;-) 12x12 cm, to ti je pravokutnik, samo si moraš izračunati diagonalu po formuli iz matiše i na pola je presjeć te oduzet kojih 2mm jer nisu rupice uz sami rub! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Does youer dewg byte?
|
Hvala ti puno ![]() Mislim da bi mogli uguziti i jedan tutorial što se tiče toga, malo te dimenzijice ![]() Jerbo, sad prvo radim u programu kako će to izgledati kad ću ići piliti i bušiti . Zahvaljujem još jednom na trudu
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() Ovo se traži? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I ja sam nedavno radio shemu u AutoCAD-u...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 02.05.2010. u 22:15. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004