|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Napajanje?
Ponekad kada želim ugasiti komp i stisem tipku turn off kompjuter mi se odmah resetira (bez ono log off, saving your settings, itd. ... da li je napajanje u pitanju ???: stoopid |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
|
Teško ali moguće je! Puno bi pomoglo kad bi napisao koja je konfiguracija i koliko su stari windowsi? Čime si s zaštitio i tako to!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
A što je tako teško napisati koje napajanje ? Kad već pitaš pitanje dal je ono krivo ? ![]() Mada, ako ti stisneš shutdown, a onda ga restarta, može biti da je do software-a (Win MCE-a). A i možda je to normalno na MCE-u, da je tako brzo. Ja ih nisam imao instalirane...
![]() |
#6 |
Premium
|
MBO ASROCK Crossfirex sata2 P4 640 512 MB 667mhz Crosair HDD Hitachi 160 gb sata2 DVD LG DVDRW LG ATI RADEON X1650PRO CREATIVE 5.1 LIVE COLORSit PC Case, ATX, 400W midi tower black silver |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Iskreno, nisam čuo za taj case, pa iskreno, nemam niti pojma kaj se u njemu nalazi od napajanja... Komp ti nije neki prejaki, ali opet, ako je napajanje krš, možeš počet sa eliminacijom od njega...
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
nije do napajanja ... stavio sam drugo opet ista stvar .... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Imas negdje u BIOS-u neku postavku tipa "wake on usb", "wake on lan", ili da se PC pali kad recimo stisnes windows tipku na tipkovnici ukljuceno? Moze se dogodit da pri gasenju mrdnes misa/dodje do LAN aktivnosti ili stisnes tipku na tipkovnici pa se upali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
I ja iam sličan problem na sestrinom kompu...Isto se restarta umjesto da se zgasi kad stisne turn off.To sigurno nie do napajanja, jer sam i ja kod nje promjenio dva i ista stvar se događa. Palo mi je na pamet da bi to možda moglo bit zbog nepravilno spojenih onih sranja za paljenje na kućištu i ploči (ono hdd led, restart, power...itd.) jer nisam imo papire od ploče, pa sam s Interneta skinuo neke loše upute za tu ploču na kojima se ne vidi puno toga, pa sam jedva složio paljenje i restart na kućišt, a ono ostalo nisam ni diro... Jedina razlika između mog i tvog problema je ta da tebi ne sprema postavke pri gašenju, a meni sprema, al se svejedno samo restarta, a ne ugasi... Svaki put ga moram ručno gasit, pa se bojim da nešt ne crkne od tog ''prisilnog'' gašenja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#14 |
Premium
|
pogašeno sve ..... zna mi se nekad resetirat za vrijeme rada ... Zadnje izmijenjeno od: JohnyB. 05.03.2007. u 20:37. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|