|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Packard Bell MX67 vs Toshiba Tecra A8-183
Eh ovako, rijec je o dva laptopa. Jedan je Packard Bellov drugi Toshibin. Ovako oni otprilike izgledaju: Packard: Core2Duo 1,83 2mb cache Tecra: Core2Duo 1,66 2mb cache Oba imaju po 1GB ram memorije Packard: 120gb disk Tecra: 80gb disk Packard: 15,4 1,280 x 800 Tecra: 15,4 1,280 x 800 Packard: nvida GF7400 128MB Tecra: Intel 945GM Express chipset upto 128mb Packard: Procitao sam da traje baterija od 2h do 2,5h Tecra: oko 4h trajanje baterije --------- Cijene su im iste, znaci samo ova dva modela i na meni je da izaberem koji je bolji. Prema konfiguraciji, vidi se da je Packard Bell bolji ali nisam bas upoznat sa kvalitetom laptopa tog proizvodjaca. Zato Vas ostale molim za misljenja, i pozurite jer imam vremena 1-2 dana za odluku ![]() Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Što namjeravaš raditi s laptopom? Ako se misliš igri, osuđen si na Packard-a, jer na Intel-u to jednostavno nije moguće. Ako su igre u drugom planu, onda svakako Toshiba - prema reputaciji morala bi biti puno kvalitetnije napravljena, a i podrška je sigurno bolja (servis, rezervni dijelovi ako što rikne ...). Ako mene osobno pitaš, pak - ja bih uzeo Packard-a, jer mi laptop služi za igranje kad sam na službenom putu (za rad imam službeni) ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
pa igranje nije prvenstveno, hocu da uzmem bolju stvar. znaci ono all-round ![]() ![]() hajde da cujemo i ostala misljenja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2002
|
ako nije za igrice ja bi rađe uzeo Tecru jer je to ipak poslovni laptop. |
![]() |
![]() |
|
|