|
![]() |
#1 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Preporuka printera
Pozdrav,crko mi je printer prije par dana( dok sam tu znate di bi možda znali servisirat epson c46),pa ak ga ne uspijem složit trebao bi novi e sad koji bi mi jefitini printer preporučili(jako poželjno da je i zamjenska tinta jeftina...: bonker ![]() thnx: bonker :
![]() |
#2 |
Premium
|
Canon Pixma 1300 ili 1500 ima full jeftinjava zamjneske tinte. Jedini je problem naći te modele. Baci oko u trgovine tipa Pevec i Metro jer ih se tamo još može naći i to prije nego u prodavaonicama.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
overpowered
|
Citiraj:
hmm razmišljam si dali mi se više isplati ubost neki laserski : evil :,vidio sam mislim samsunga po 700 kn... http://www.nabava.net/katalog/trazil...ra%9Ei&od=&do= nešto od ovih prvih par...
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Nisi napiso kolko printas, te jel ti je bitno da je u boji. Ja sam iso matematicki kupovat printer, s tim da mi nije bitno printanje u boji. Uzeo sam Brothera HL2032, za 500 kn u Konzumu, s pripadajucim tonerom moze isprintat 1500 stranica, a s novim i do 2500 (zato kaj tvornicki toneri nisu nafilani do kraja). Uzmes si onda racunicu, da novi toner kosta 400 kn, s njim mozes isprintat 2500 stranica, dok cak i zamjenske tinte, na obicnim printerima mogu isprintat do kojih max 200 strana, pa nek je zamjenska tinta 50 kn, da bi isprinto 2500 stranica treba ti 625 kn, znaci u minusu si. Dakle ak ti nie bitna boja, razmisli o ovom ![]()
![]() |
#5 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Da, di si našao te tinte? - ja sam vidio najjeftiniju crnu za 98, a u boji za 105 kn (ili obrnuto). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
overpowered
|
Citiraj:
![]() printer koristim isključivo za printanje predavanja u pdf-u,znači u većini slučajeva boja je nevažna,bitno mi je da je text i slike (najčešće sheme nečeg) čitljiv a što se tiče količine printanja,to mi ovisi o tome koje predmete imam ![]() E sad za ovaj "Brother HL2032", A) si zadovoljan njime B) di ima tonere za njega?
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Definitivno sam zadovoljan, imam ga kojih 2 mj, radi printa ko lud, nikakvih problema kod instalacije niti nista. isprinto sam bar 500 do 600 stranica s njim, nikakvih problema. Imas opcija u kojoj rezi os da printa, 1200, 600, il 300, plus toner save opcija kojom stedis toner (idealno za printanje texta). Tonera imas u Ve-milu, toner ti je apsolutno isti ko i za HL2030 printer, to zapravo i pise u uputstvima od printera. Toner ti je TN-2000 Imas isti printer u Ve-milu za kupit al mislmi da je 550 kn tam, u konzumu je mislim 490 il tak nekak.
![]() |
#8 | |
overpowered
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Jeftine tinte (cca. 15kn za boju) za Pixmu su se znale naći u Kvarku i Eurotrade-u. Što se tiče lasera, ako ti je budžet problematičan, uzmi tog Brothera ili nekog Samsung lasera. Ako budžet nije upitan, svakako bi savjetovao neki iz HP-ove game (1018, 1020,...) jer su se pokazali vrlo kvalitetni i izdržljivi. Hebe ih nešto viša nabavna cijena (oko 1.000kn), ali vidim da i ona pada (9xx kn u MikroMakro).
![]() |
#10 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
overpowered
|
Hvala ljudi na savjetima,uzeo sam Brothera 2032 kao što je knez tame prepouručio(btW kneže ako se ikad sretnemo imaš pivu:cheers2 ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Premium
|
Ma nie bed, uvjek mi drago pomoc, a za pivu sam uvjek :cheers2:
![]() |
#13 |
You'll Never Walk Alone
|
evo ove prve dvije su za ip1500,momentalno ih nema kolko vidim ali doci ce sigurno,ima ih u ve-milu - mislim da sam vidio... http://www.links.hr/?PHPSESSID=12ed2...ka+tinta+canon
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|