|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Poštovanje, Radim stranicu u Dreamweaveru i zanima me kako mogu staviti na nju download nekog file-a (npr: .xls ili .pdf ili neki drugi doc tip)? - znaći direktan download sa moje stranice, ne preko rapidshare-a! Također me zanima na koji način mogu optimizirati stranicu da bude na svim preglednicima (firefox, IE, opera...) jednake kvalitete. Kad god napravim stranicu ona je odlična na IE-u ali kad pokušam je pogledati sa nekim drugim preglednikom onda je sva zbrčkana, nije ništa na svome mjestu. Unaprijed, puno hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
1. jednostavno stavis fileove u neki direktorij bilo na serveru, bilo na svom disku lokalno, napises download ili bilo kaj drugo i kazes da je to link na tvoj file. Kad neko klikne onda ce mu se pokrenut download a osim toga imas to i tu: http://www.webmajstori.net/ Ovo drugo je malo tesko rec, s obzirom da ne vidimo tu tvoju stranicu, pa je uploadaj na net ak vec nisi da ti mozemo rec kaj ne valja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Stvar je u tome da sam ja već bio napravio ovo pod broj 1 i sve je super radilo kad sam prvi put upload-ao stranicu na net, ali sad zadnjih par stranica kaj sam napravio mi napiše tipa "Page can not be found" kad kliknem na download gumb! Neznam zakaj mi to radi, a prije je sve bilo super! Nebi smjeo staviti link na stranicu jer je stranica za firmu tako da bi to bilo nešto kao reklamiranje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Pa mislim da bi admini trebali uzet u obzir pa da to nije reklama, al ajd ak ce gnjaviti posalji mi na pm link pa cu vidit. Baci oko i na link od webmajstora imas dosta caka tam isto.
![]() |
#5 |
Premium
|
Poslao sam ti PM. Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|