|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
APLUS CS-TWIN Engine 2x250mm
Pozdrav evo prije svega par dana ubo sam gore navedeni chase. Evo i link ![]() http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.625.014 Chase je prozračan (di nebi bio sa 2x250mmventa)..ventovi su tihi...odlično izgleda..ima "kvačice" za HDD, optiku i fdd. Uglavnom sve 5 osim ledica. Naime ventovi svijetle i to stvarno jako. Pitanje je kako riješiti taj problem? Ventovi i ledice se spajaju preko jednog molexa molex od napajanja. Kako zatamniti ledice? To je moje pitanje..imao sam ideju da "stavim nešto na njih"..tipa nešto poput neke kapice koja bi spriječila svijetlost od širenja... ima li još netko kakvu ideju? Hvala. |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
pa, ja sam ledice bio pofarbao crnim markerom, i efekt je bio prilicno dobar, recimo ~50% slabije je bljestilo. to je bilo na nekom potenciometru davno, ne sjecam se tocno. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
to sam i ja mislio..iako sam mislio da bi neke silikonske kapice bolje riješile problem ![]() ok..recimo.."obojani" silikon..postoji takvo što? pa da slozim nesto.. oblivion mi je dao ideju...IZLOLIRKA riješava sve probleme ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
pa probaj recimo sad mi pada na pamet,negdje sam vidio ko neke navlake tanke crne slicne izolirki koje bi mogao iskoristiti da pokrijes ledice,to je cak neko na forumu tak nekaj i napravio ali se nemrem sjetiti i nemrem naci thread momentalno...znam da je neko spominjao tak neke navlake koje mogu lagano pokrit ledice i da su dosta funkcionalne,inace stvarno ovo ti prejako svijetli mislim ono kad sam dosao prek dana kod tebe je svjetlilo dosta jako, kako je tek onda ponoci....
#7 |
Ursus maritimus tyrannus
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa da sam malo spretniji elektrotehničar, pokušao bih premostiti ledice, ili ih potpuno izdvojiti iz strujnog kruga te prebaciti na drugi strujni krug, na koji bih pokušao spojiti prekidač... pa kad se idem negdje ku... ovaj pokazati pilicu... samo kliknuti prekidač. Znam da je zahtjevno i najvjerovatnije teško izvedivo (vidiš li kablove od napajanja ledica?) ali mislim da je izvedivo... Sve ove ostale ideje, mi se ne čine precool rješenjima. Mislim, vrlo vjerovatno ih možeš zatamniti, ali ja bi ih pokušao potpuno izdvojiti iz str. kr. ... ![]() Preptostavljam ako ga ostaviš upaljenog po noći, da ima (tzv.) disko efekt? ![]() Daklem, the question is, vidiš li kabliće od ledica/ventova?
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
ako si otvoren za drastične akcije, borer za metal fi=2-3 mm i jednu po jednu u vječna lovišta :-) |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|