|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
vista i f..king network wizz
jel neko zna kako na visti napraviti disk s mrežnim postavkama, jel bez toga nemogu spojit XP i Vistu u mrežu, i nemam VISTA CD, na XP je to u network setup wizz-u ali na visti toga nema: hitthewa : hitthewa : hitthewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
??? Ne treba ti nikakav wizard. Stavi oba kopma u istu grupu (MSHOME ili što već), za svaki slućaj dodjeli im fiksne IP adrese s istim rangeom (192.168.1.1 i 192.168.1.2 npr.), šeraj fajlove i to je to. Meni je radilo i bez ovoga u više navrata bez problema. Edit, sad vidim da imaš problema sa sigovima? Još se i praviš grbav, nakon što si mrtav hladan stavio sig od pola metra? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
to sam prvo probao, i neće raspitao sam se malo i rekli su mi da trebam install cd od viste, ja sam na početku stavio na komp 192.168.0.1, laptop(vista) 192.168.0.2... share fajlove, stavio istu grupu, pingam s kompa ništ ne pronalazi, pingam s laptopa sve u redu ništ se ne gubi....: hitthewa tu leži moj problem sad sam htio još i to probat jer više jednostavno neznam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
da, sve je podešeno da dopusti mrežno djeljenje i otvoreno bez passa, sve je podešeno al ne radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Onda ti mora biti do IP-a. Ja imam umrežen XP sa Vistom i sve sljaka kako treba |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|