|
![]() |
#1 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Kučište sa napajanjem?
Koje kučište sto dolazi sa napajanjem bi bilo najbolje kupiti,mislim po kvaliteti napajanja...gledam ova codegenova sa 400w i 12cm fanom...ima li neko kuciste mozda kvalitetnije napajanje od ovog codegena? naravno da cijena nije skupa,necu chieftec i takva... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MiningMod
|
sada vidim i ova Mode Com sa 400w,12cm i PFC, kakva su to napajanja? jesu bolja sta od codegenovih,12cm??? ima sta bolje? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Dobra opcija je bio Antec P150 koji je dolazio s Anteco 430W, no više ih nema za kupiti. Zašto baš mora biti kućište s napajanjem? Što ti nije bolje kupiti neko relativno ok napajanje koje nije skupo, tipa Fortron 350W i uzeti kućište po izboru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=24610 mislim da bi ovo bilo bolje od codegena, mode-coma, frontiera i ostalih. Ali sumnjam da je bolje od tih chiefteca ili fortrona koje mislis zamjenit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
uzmi case koji hoćeš i u njega ubaci Fortrona 350W PNF iz ve-mila kvalitetna kučišta snapajanjima su Antecova ali ona su ćini i se preskupa za tebe
![]() |
#9 |
MiningMod
|
ne shvacate me...ovako...ja imam fortron 350w,chief 350,360,400...sada jednom frendu sastavljam konfu (e4300,x1600xt,2gb,250 sata....) a u tu njegovu ne bi htjeo stavljati takvo napajanje kao sto je u codegenu i mode com-u...vec bi onda njemu prodao jeftinije nego sto dode novo,fortron 350w,a sebi bi uzeo pod racun iz tog kucista,zato kazem da bi sebi htjeo uzeti sto bolje napajanje mogu...me sada shvacate? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Gle imaš u Optimumu Antec New Solution s 350 i 380w PSUima u sebi pa onda uzmi to i gotovo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#12 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
IMHO ako već oće na računu imati zajedno radi frenda onda nek kupi u linksu coolermaster centuriona i coolermaster od 430w i može frenda uvjerit da to ide u paketu... ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
POgledaj AOpen i Foxconn, oba imaju napajanja by FSP=Fortron. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas