|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Pomoć: Gdje kupiti Silverstone TJ09?
Odgovor može i na PM i u forumu. Hvala. Nitel - nema (provjereno). ![]()
![]() |
#2 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hvala - nemaju u cjenicima tj09, ali ću se i tamo informirati.
![]() |
#4 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Intro Računala na Novoj Vesi u Zagrebu drže Silverstone proizvode. Možeš ih uzeti i preko Borga (ja sam tamo uzeo svoj Temjin). E sad, da li imaju TJ09 stvarno ne znam, morat ćeš sam provjeriti. www.intro.com.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Naručeno i rješeno preko "Intro računala". Hvala još jednom.
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Cijena je 2.069,12 Kn. Kućište je vrlo lagano iako je ogromno - cijelo je od brušenog aluminija.Uzeo sam crno. Otvor na vrhu za usb portove je vrlo bučno kod otvaranja, a posebno kod zatvaranja. Malo sam se iznenadio kad sam shvatio da je otvor za ventilaciju u sredini rupa skroz. http://img.hexus.net/v2/cases/silverstone/tj09/2.s.jpg Ali završna obrada....super. Za razliku od kandalfa - nema onih glupih "škripavih" vratašca za pristup cd-u. Kućište će za dan-dva udomiti QX6700 (malo je teža dostupnost).
![]() |
#8 |
Čovjek
|
to Val: offtopic - čime se inače baviš? (pretpostavljam 3D?) I da, Silverstone se ne može uopće uspoređivati s Thermaltake kućištima, za nekoliko klasa je ispred (a i ne samo ispred Thermaltakea). IMHO Silverstone i Lian Li su dva top proizvođača kućišta. Btw. kako to do nisi u obzir uzeo nekog Lian Li u tom cjenovnom rangu? Za 2k kuna Lian Li ima opakih kućišta. Ili ti se ne sviđaju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Silverstone je, kao sto gorluk rece, nekoliko klasa iznad TT-a. Lian Li isto. Ovaj TJ09 je stvarno bolesno dobro kuciste, iako nije za mene. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Čovjek
|
Znam, vidio sam TJ08, mrak kućište. Da ima takvo ATX uzeo bih ga bez previše razmišljanja (doduše moj TJ2 je u dosta sličan, ali ovaj je jako cute, a i taj grill napred super izgleda. Lian Li PC Plus je dosta sličan tom kućištu - ja čak razmišljam da eventualno prodam svoj Temjin TJ02 i uzmem taj Lian Li (malo me hebe relativno malo mjesta za diskove u PC-7, pa se još dvoumim oko takve zamjene). |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Čovjek
|
Pa poslao sam ti mail još popodne...? |
![]() |
![]() |
|
|