|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Richard Burns Rally problem
imam veliki problem s RBR igrom non-stop me izbacuje samo u windowse...nekada nakon 5 min igrana a nekada nakon pola sata ne znam u cemu je stvar moja konfa je sljedeca: Barton 2600+ Ati Radeon 9800 Pro (stavljeni driveri: 7-2_xp_dd_41238) giga rama i ostalo ajde pomagajte ljudi...kod frenda mi je ista stvar (on isto ima ati ali neki slabiji malo, ne znam koji tocno) thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
a što da ti kažem, prvo, dobrodošao na forum ![]() a sad, ja Burnsa igram i to puno, ja s njim trenutno nemam problema, prije sam imao. frend ima problema, raznih... rješenja nema... igra se ili kolje s nekim driverima ili s nekim softom... probaj deinstalirati, staviti novije drivere za grauf, pa instalirati igru... obriši prije toga folder gdje je bio burns... igra je bugovita, šteta što neće biti nastavka.. jer je Burns definitivno najbolji rally za komp. ne grafički, ali igrivost je bolesnoća. prava simulacija... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma meni se cni da je problem s grafickom (da ju ne podrzava) jer sam imo (do prije 2 dana) ati 9250 (znam da je trash) i na njoj je radio richard...sada stavio 9800pro i rusi mi se (a smijao sam se frendu kada se njemu rusio)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
evo napravio sam re-nstall igre i drivera...i opet ista shema skinio sam zadnje drivere za ATi samo me izbaci u windowse.... help needed |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
To nema neki patch? I da, obrisao sam ti link u sigu - nema toga ovdje. Nikakvi linkovi na druge stranice, forume itd. Ako baš želiš pod Internet i ostalo imaš temu "Stranice članova foruma" pa deri... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ok...nisam znao za linkove u sigu...nema beda a st se tice RBR-a...nasao sam 2 upfate a sto se tice moga problema mislim da sam ga rijesio.... smanjio sam rezoluciu na 800x600 i sve detalje na low i igra se sada ne rusi ev odvez bas cijeli rally i nije se srusila budem pstepeno ukljucivao detalje i isprobavao Zadnje izmijenjeno od: tor. 01.03.2007. u 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa dobro koji vrag? Nisi znao za linkove u sigu, ajd OK. No, na ovoj adresi http://forum.pcekspert.com/faq.php se nalaze pravile PCE-a (u kojima se između ostaloga spominju linkovi, a koja si dobio na mail prilikom registracije), koja su vrlo jasna po pitanju crackova itd. a ti već drugi put mrtav hladan pereš po njima. Ni slova više jer to neće dobro završiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
tmarosi da, instaliraj zadnji aktualni patch! Mislim da je taj 1.02 nisam siguran jel ima koji noviji od njega... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#12 | |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
![]() ti igras sa volanom ili tipkovnicom...? jel to ima smisla igrati sa tipkovnicom?
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ma opet , di ces igrati neku voznju na tipkovnici ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
ja igram bez beda na tipkovnici...uvjezbas se s vremenom da pitam...jel ako instaliram patch 1.02 jel trebam traziti neki posebni crack ili ce raditi s starim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Giga - igram na volanu. probao na gamepadu, i isto mi nije dobro. nemaš feedback na gamepadu kao što imaš na volanu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|