|
![]() |
#1 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Realtek ALC883 & dva neovisna izlaza
Ne znam jeste li znali da se na ovoj zvučnoj mogu dobiti dva neovisna izlaza? Time je moguće na jednom konektoru vrtiti jedan zvuk, recimo iz nekog filma, a na drugom konektoru drugi, igre ili glazbu. Da biste to omogućili, u softveru od zvučne treba uključiti playback multi-streaming... ![]() ...nakon čega line-out naravno postaje prvi izlaz, a rear drugi. ![]() Osim u softveru od zvučne, i u Control Panelu se pojavljuje drugi izlaz. ![]() ![]() Sad samo u jednom playeru odaberete jedan izlaz, u drugom drugi i to je to. U Winampu/MediaMonkeyu se to određuje u DirectSound output plug-inu, u WMP-u pod Tools > Options > Devices > Speakers > Properties... Sasvim slučajno sam naletio na to uspoređujući je s Audigy SE i poprilično se iznenadio.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
domy hakeru ![]() ![]() dao bi ti rep al nemam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
E domy stvarno si legenda. Sad ću ja to probat,hehe: goood :. Dao bi ti i ja rep al odakle mi.Lol ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|