|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Service Pack 2 problem
Dakle, skinuo sam SP2 sa microsoftove stranice i kad zelim instalirati javlja se error sa user32.dll http://www.imagesforme.com/images/3561untitled.JPG Javi se odmah nakon sto se raspakira instalacijski .exe i nezeli dalje nego baca taj error... Identican error mi se pojavljuje kad hocu pokrenuti Company of heroes (instalacija igre protece ok...) Pokusao sam po netu malo procackati o tome, nazalost neuspjesno... Ako netko zna kako rjesiti, bio bih zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Startaj XP u Safe mode, u command promptu upiši:SFC /SCANNOW To će prekontrolirati sistemske fajlove i njihov integritet. Rutina izgleda ovako: ![]() a ukoliko kontrola ustanovi da je i rezervna kopija "zbucana" tražit će install cd da sa njega uzme ispravne potrebne fajlove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
checkiraj diskove sa checkdiskom |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa za utjehu, bolje radit instal sa prethodno napravljenim "slipstream" - nim SP2 nego instal čistog XP pa SP2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Sad kad sam konacno uspio progurati taj prokleti SP2, error je nestao, ali sad ni u jednoj igri nemam slike (?!) : stoopid Igra krene normalno, vide se uvodne animacije (ako ih ima), dode do glavnog menija, cuje se zvuk, ali nema slike... : hitthewa Probao sam 4 razlicite verzije forcewarea, sve isto, znaci da je do SP2 ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|