|
![]() |
#1 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
Strelovito! brže od adsl-a
gore navedeni slogan se nalazi na vip-ovim reklamama. jel zna netko o čemu se radi?
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
ak na 1 mbit košta 100kn sa minimalnim paketom, kaj će tek bežićnih 7.2, 600kn?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
To je hsdpa mreža na 7.2 mbps... Do sada je bila na 1.4 u downloadu i to je JAKO ovisilo o mreži... Na vipovim stranicama nema ama baš ništa o tome, a reklamiraju na tv-u... Pitanje je hoćemo li moći sa starim hsdpa modemima koristiti ovu novu brzinu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
to je onda taj famozni wimax?
![]() |
#8 |
|
ah, onda će glupani opet ponudit nešto tipa 1gb 300kn jupi! evo baš sam zvao vip. koja debilana! točno, to je obična nadogradnja njihove ultra skupe hsdpa mreže. ništa vrijedno spomena.
Zadnje izmijenjeno od: tomifish2002. 24.02.2007. u 11:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
A da i ti i ja držimo monopol i mi bi imali visoke cijene... Sumnjam nekako da bi djelili mobove za đabe i sl... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Pa u reklami kaze 512 Mb i 2 Mbit/s, sto je u pravilu brze od osnovnog paketa ADSL-a, ali je manja kolicina podatka koje mozete skinut. To je mislim pisalo 100 kn mjesecno To je ok za poslovnu ekipu, s laptopima, koji trebaju samo pogledat mail, poslat neke dokumente u wordu itd. Za heavy duty surfere nikako ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
strelovito - brze od DSL-a HSDPA - 1.8mbit (trenutno) kod vip-a 384k upload ako se nevaram HSDPA se lako moze dici do 4mbit, samo vip nema dovoljno kapaciteta za to trenutno pouzdanost te veze je nikakava! voice ima prioritet nad data streamingom ako je vasa bazna stanica cesto opterecena, ne gine vam cesto umiranje veze (veza ne pukne, ali jednostavno NISTA kroz nju neide) marketing su obojene lazi, objektivnije bi bilo nazvati tu promociju: VIP.(youmust).RECONNECT
![]() |
#13 | |
Guest
|
Citiraj:
S pouzdanosti sam se igrao u kombiju sa laptopom kad mi je trebala hitno neka karta, pa sam se spojio za tren, dobro nije bilo tamo usred Istre 3G signala, ali nisam ni ocekivao. U trogiru mi 3G isto super derao. Ovo govorim iz iskustva, kaj se mene tice, da ping nije problem i da se smanji cijena da bude malo skuplje od DSLa, odmah bi istog trenutka uzeo samo to. Mobilnost je tako dobra stvar kad se jednom navikne osoba, di god bio, u kaficu, amo, tamo uvijek mozes na net. A meni to primarno i sluzi za mailove i neke sitne stvari kaj trebam biti dostupan i uvijek u mogucosti srediti. Da se ne zahebavam jer sada sigurno netko misli, mali mulac, kaj njemu treba ovo ono, od 9. mjeseca sam procitao, ali doslovno procitao, ne preletio preko 5000 mailova. |
|
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
HAHA, flat za 350kn? Ti se sigurno zezaš. Mislim da bi se zagušile bazne stanice u roku odmah i svi bi imali modemske brzine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
Slazem se. ali povecat pakete na recimo 2 i 3 gige, 2 i 4 bi bilo nekak taman. da se moze raditi i sa malo multimediju u stilu uploadati par slika na server i takve stvari. |
![]() |
![]() |
#18 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
ta je ponuda prvenstveno namjenjena poslovnim korisnicima, zato će i biti skuplja |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|