|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
ako mi moze netko posuditi napajanje...
Molio bih ako netko ima viska napajanje (trebalo bi mi neko jace... bar 400W, ali pravih 400W...dakle neko kvalitetno) i u Zagrebu je da mi posudi na jedan dan napajanje jer imam problema s pločom i memorijom (FSB ne zeli preko 300mhz) pa bih htio iskljuciti mogucnost da je moje napajanje preslabo. eto pa ako bi mi netko htio posuditi napajanje, ja bi dosao po njega gdje treba. Zadnje izmijenjeno od: ZMAJ. 04.04.2007. u 14:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Sumnjam da ti je to do napajanja! Možda si dobio slabiji primjerak procesora ili ti matična jednostavno ne funkcionira pri većem FSB-u od toga! Ja ti imam NoName 400W ali to ti je ono "220W prave snage ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
imao sam par threadova vec pod "overclock"-om... procesor i maticna su radili normalno s apacerom na FSB-u 335... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ma fortron mozda je ok ali je mozda i premalo ako se OC-a... a ovo moje OC-anje je i vise od 50%... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I meni treba neko bolje napajanje pa ako netko može posuditi na tjedan-dva, bilo bi lijepo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mora pogoniti ovu moju konfu tako da... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
ZMAJ, posudim ti ja svog Fortrona 400W PNF (348W na +12V), ako želiš ![]() Samo kaj, ako nije problem da mi onda posudiš ovog svog fortrona iz sig-a, jer i meni treba komp šljakat ^^ Kvart Trešnjevka, 2 stanice od ljubljanice, kod parka Stara Trešnjevka (Policija u Nehajskoj, šta god ti služi kao orjentir ![]() Napomena - moj Fortron nema PCI-E konektore i takve fancy stvari - 1xSATA i molexi ^^ (naravno, 24+4 za matičnu). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|