|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Problem pri startupu
Ovako... Pri paljenju komaa mi se javlja jedan problem. Komp stane/zablokira kada prođe onaj memory test na početku. Za memory test piše da je OK, ali dalje ne nastavlja. Sve bude normalno nekon nekoliko (dva-tri) restarta. Ako bi mi netko mogao savjetovati što da probam napravit bio bih zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ZIJEEEEEV!!!
|
Pod broj 1. mislim da si totalno profulao podforum, ovo je trebalo ici u hardverske probleme, a pod broj 2. ovo mi zvuci na to da ti se disk ne upali svaki put, kada palis kopjuter, pa ti u tome lezi i problem (pretpostavljam, da nakon memory testa ti svjetli lampica od diska konstantno?). I pod broj 3. nisi napisao nista o svojoj konfiguraciji, pa samim time otezavas bilokakav oblik pomoci, osim da se ide nagadjati pomocu kristale kugle, zasto tebi kompjuter blokira pri paljenju...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
pošto nemam pojma u čem je problem stavio sam ovdje topic a što se tiče lampice od harda svijetli neko vrijeme konstantno i onda se ugasi evo, sad je prestao davat znakove života, više se uopče ne pali. Išao sam vidjet koja je konfa (pošto nije moj komp) i probam upalit i nema slike. pa pošto očito ovaj topic ne spada ovdje, molio bih da se premjesti ili obriše... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ZIJEEEEEV!!!
|
Nisam nista zlonamjerno mislio, samo mi se nije dalo ici u advanced mode dodavat smajlice, pa je post ispao ozbiljniji nego je bila namjera ![]() Anyway, to meni najvise smrdi na disk, ali ne mora biti..
![]() |
#5 |
Premium
|
Mislim da disk nije pošto sam ga ja probao sad na svom kompu i radi. Disk je WD 40GB ATA... A i ako disk ne radi kad upalim komp bez njega trebao bi moci uci u bios, ali na monitoru se uopce ne pojavljuje slika. U grafi nije problem jer se ona upravo nalizi u mom kompu dok ovo pišem što znači da radi (grafa je GeForce4 MX 440). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Je li ima kakvih beepova? Ostaje ti provjerit napajanje, ploču, proc i memu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zanimljivo, ni meni se komp ne boota kad je WLAN kartica u prvom PCI slotu... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
ma čudna su bića ti kompovi... jedno vrijeme sve normalno radi pa odjednom moraš stvait mrežnu u drugi slot... svašta... previše duhova je unutra ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|