|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Athlon pakiranje
mozda cudno al ovo me zanima.. zelim kupit amd athlon dual core 5600+ i sad imaju 2 pakiranja ![]() i sad u hg spota i vemila su ovi gore bilo zeleni a linksa ovaj crni.. koja je razlika? koji je noviji? neki kazu da je crni nije za am2 socket.. zbunjen san Zadnje izmijenjeno od: saban. 16.05.2007. u 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
u hg spota su samo amd athlon crni al ne dual coreee |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
54345
![]() evo crno pakovanje dual core.. i sad koja je razlika.. koja je verzija nova |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
promjenio sam stavia sdan kako toccno izgledaju da vas nebuni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
evo sad sam kontaktirao glavnog zastupnika amd-a za hrvatsku... rekli du da obavezno mora bit zeleno bila.. da ova crna nije ta da je vjerovatno greskom stavljeno na linksove stranice...( premda mi cudno kako na obje pise amde athlon dual core.. ) uglavnom eto tako su rekli u zastupnistvu... zeleno bile su tacne.. sad mozete zakljucat ili brisat temu.. i hvala svima koji su se trudili pomoc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
a zbunili su me ovi po splitskim firmama... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Iako je riješeno i možda gruvam bezveze, ali razlika bi možda mogla biti da je jedno BOX pakiranje, a drugo ne.
![]() |
![]() |
#12 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma jedan (prva kutija) je AM2 X2, dok je drugi sck. 939 X2 procesor i to je to. Samo kaj su se ovi u dućanu malo zeznuli (jer nema 5600+ X2 za sck. 939) i deli sliku kutije sck. 939 X2 procesora, a tih X2 danas ili više nema ili ih je skoro pa nemoguće najti u dućanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
Oglas
|
|