|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Kako isključiti load drivera?/dugi welcome screen
Naime na ovom kompu nema teoretske šanse da mi se winsi loadaju 1min, a od toga ja 25s blejim u LOADING YOUR PERSONAL SETTINGS, pokušavao sam postaviti fiksnu IP adresu(jel na wlanu treba što još dodatno podešavat osim pod connection ono 192.168.1.1.) al opet isto, pa si postavljam dva moguća problema ili ili je cd od wina uništen ili mi neki program ili driver kolje cijele winse(inače kad se sve loadira onda komp normalno radi). p.s. takvo dugo blejenje u WELCOME odnosno LOADING YOUR PERSONAL SETTINGS sam imao i na palominu1.8+/512RAMa/ATA disk e sad budući da ja sumnjam u driver od TV kartice, jel ja mogu kako isključit da se taj driver ne loadira s winsima pa da vidim hoće li boot biti brži. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Skini onaj Leadtekov utility za uklanjanje svih drivera od TV kartice pa probaj, ali ne vjerujem da do toga. Dosta tih kartica sam ugradio i sve je bilo OK. Jesi li na kakvoj mreži? Koji modem imaš?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Skini bootvis i sa njime ces vidjeti di steka. meni je dva puta lose legla instalacija windowsa i dizali su se po minuti format je rijesio sve probleme ![]()
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
BUMP jel može tko usporedit ovaj moj PS sa svojim bootvisom e da, kad nema SP2 onda nemam taj dugi welcome, jel onda to klanje između SP2 i još nečeg, stvarno živcira taj WELCOME edit: obrisao ZA i sad više ne gledam u taj WELCOME 25s već 8s(al još uvijek previše), veliki napredak ![]() Zadnje izmijenjeno od: Buger. 16.02.2007. u 12:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
SP2 ti je integriran na CD ili naknadno instaliran?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
prije sam radio s naknadnim instaliranjem(isto tako dugo), a sad sam ga integrirao s nlite-om i opet taj dugi WS, ajd napravio sam napredak od 10-ak s, al još uvijek taj WS ostavlja gorak dojam i živcira |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
jesam startaju mi avg anti-virus, ralink w utillity, logitech setpoint, gadwin printscreen, realtek HD audio manager i expert tool za klokanje grafe, dobro mogao bi isključit i njega budući da grafu klokam samo po potrebi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
ludjak
|
stavi si nod32. duplo brzi, duplo bolji od avg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Zašto bi svaki mjesec reinstalirao NOD? Baj d vej, imam isti problem s dugim loadanjem sistema, a nemam ništa od tog gore navedenog hardverea ni softvera. Koristim skroz druge stvari. Istina, meni zaštuca na drugom mjestu, onda stisnem ESC, pa digne desktop, ali onda u njemu čeka. Bilo je govora da Nvidijini IDE driveri za***avaju, ali ja imam problema i pod njihovim i pod MS-ovim.
![]() |
#14 | |
Premium
|
ako je trial verzija Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|