|
![]() |
#1 |
faker^2
Datum registracije: Jan 2007
|
Hitno help
Zanima me dal bi se što dogodilo kad bi na kanteni (home made) izbušio dvije rupice za učvršćivanje sa malim vijcima..eto, glupo pitanje, ali tak bi mi bilo najjednostavnije.. ps..nemojte me pitati što točno radim, vjerujte mi, ne želite znati..: bonker2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne smiju nikaki vijci virit unutar konzerve kantene jel ce ti ometat rad kantene, to se odnosi na metalne vijke. Kantenu mozes ucvrstit pomocu obujmice za vodovodne cijevi koju imas kupiti u svim zeljezarima.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma može i bilo koja žica, ako ne nađe obujmicu tih dimenzija ili stavit nešt pod obujmicu...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
faker^2
Datum registracije: Jan 2007
|
znam ja za obujmicu, al trebalo mi je odmah, a doma nemam nijednu... rješio sam to pomoću onih bijelih plastičnih traka, ne znam kak se to točno zove, ugl. drži dosta čvrsto..thanks anyway! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Ono ti se zovu plastične šelne il tako nesto i dobro posluze kad nemas obujmicu. Meni je takodjer s njima ucvrsceno i stoji zasad...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|