|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
LG GSA-H22L POMOC oko LightScribe-a
Skidao sam neke drivere i programe sa neta ali nikako mi ga nece da prepozna ko LightScribe uređaj...za popizdit....instaliro sam i deinstaliro tonu toga al bez ikakvog uspjeha...a i na web starnici od LG pise da je LightScribe ali nema nikakvih drivera na sluzbenoj stranici i ima logotip na samom DVDu pa sam 100% da MORA PODRZAVAT LightScribe! Unaprjed zahvaljujem na svakoj pomoci Zadnje izmijenjeno od: focal. 05.02.2007. u 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa H22N nema LightScribe, netko te zahebo... LightScribe podržavaju HxxL uređaji, recimo H22L...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
GLEDAJ kad sma je kupi kopio sam je kao takvu H22L i na przilici je LOGOTIP od lightscriba...jedino je problem sta sam dosta problema ima sa frimeware ma moze bit da sam nesto s***o i dam sam mu ubacio krivi frimeware i da mi je sad ocitava kao H22N... jel znate mozda di mogu skinut drivere za h22L jel na LG stranici nema frime ware za L verziju IMAM OVU PRZILICU DA NEBUDE ZABUNE... http://us.lge.com/products/model/det...GSA-H22L.jhtml problem je u tome sta sam gupan kupio bulk verziju bez ikakvih drivera i podrse za lightscribe jel sam zacuno da cu to lako skinut sa neta a bogami na netu nemogu nac nista....i sad sam stavio slucajno krivi frimware....i neznam kako to sredit Zadnje izmijenjeno od: focal. 05.02.2007. u 16:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Koliko znam, za H22L još nije izišao nijedan firmware (samo postoji firmware verzija 1.00 koja bude tvornički usnimljena u svaki pogon), tako da ćeš morati pričekati da izađe. Nedavno je izišla verzija 1.01 za H22N, koji je hardverski isti osim LS-a, pa pretpostavljam da će uskoro izići i za L model. Nego, kako si uspio s***ati firmware, nisi ga mogao flashati običnom verzijom za H22N, jer ti ne bi dopustilo flashanje drugog modela? Vjerojatno si skinuo modificirani firmware koji dopušta crossflashanje. Eh da, kad iziđe novi firmware, trebat ćeš modificiranu verziju jer tvoj pogon sada "misli" da je H22N, pa ti neće dopustiti flashanje na drugi model. Malo pričekaj, vjerujem da će uskoro, a sve funkcije osim LS-a radit će ti normalno do tada. A software za LightScribe možeš skinuti ovdje.
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
da budem iskren nisam ni skuzio da sam instaliro krivu verziju.... ![]() jel sam racuno da mi nebi dopustilo da je instalira |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Isprika za double post. Izašli su novi firmware-i za sve novije LG snimače s Panasonic čipsetom, (verzija se zove 1.02 za sve modele). Tako da focal može skinuti firmware 1.02 za H22L i ponovno "vratiti" LightScribe svom snimaču. S obzirom da si ga flashao u H22N, možda ti neće dopustiti flashanje na H22L bez modifikacije, ali čim bude moguće (vjerojatno kroz dan-dva) ja ću ti moddati firmware i postati ovdje. Novi firmware-i za modele H20N/L, H22N/L i H30N dostupni na stranici http://us.lgservice.com/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|