|
![]() |
#1 |
Još jedna budala
Datum registracije: Mar 2007
|
Kučište i optički uređaj
Namjeravam kupiti ovo kučište: http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=opis&id_kategorija=052 617&id_artikl=052.617.009 Sad imam jedno pitanje U to kučište će ići novi nedavno kupljen bijeli optički uređaj Problem je u tome sto ce to ružno izgledati Moj frend je kupio novo gotovo računalo, i dobio je bijeli CD uređaj, ali na njemu je crna maska i gumbić On stisne gumbić i izleti CD uređaj i vidi se samo bijelo iznutra, a kad zatvori onda je samo crna maska Jel ima gdje za kupiti crna maska sa gumbičem??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
U Linksu je prije bilo CoolerMasterovih maski koje se nalijepe na postojeću masku CD/DVD uređaja, ali sad ih više ne vidim... Uzeo sam isto takvo kućište i isto sam imao bijeli DVD snimač. Tražio maske, ali bezuspješno. Nisam htio bojati jer bi ružno izgledalo. Na kraju sam ga prodao i kupio crni DVD snimač. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
a cuj i ja ti imam jednu crnu optiku i jednu bijelu gadno je ali ne dira me više...samo da ne svjetli ![]() ![]() najsplatljivije bi ti bilo da si kupiš crnu optiku kolko se sjecam prodaju se sada po forumu dvije sata kurlice jedna lite on a druga samsung..crne ![]() pa baci oko ako ti se da ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Ima u HGSpotu ta CoolerMasterova maska,50tak kuna,izrada odlična,cijela je aluminijska!
![]() |
#5 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ne isplati se kupovati ta maska...rade dodas jos 100kn i kupis si crnu dvd kurilicu cak ako imas srece s garancijom! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|