|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
AMD Athlon 3800+ Venice Abit K8N Ultra
imam 1GB RAM 2x512 MB Corsair DDR 400 dignuo sam sa 2.4 na 2.8GHz na 3.0 mi nejde, zanima me kako da clocknem, kako da postavim HTT, voltažu CP-a, brzinu PCe itd.. ako može par savjeta pozdrav
IceMan Zadnje izmijenjeno od: Zero Cool. 14.02.2007. u 13:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
forum ti je prepun ovakvih stvari, imas puno stickya i tema, a ako ti niti to nije dosta onda prati ovaj link: www.google.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
neda mi se to sve tražiti, nego negdnje sam vidio nešt o HTT kaj se nesme iti prek neke granice??
![]() |
#5 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
S ovakvim stavom, teško da ćeš ubuduće dobit neke odgovore ![]() Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=32432
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Dec 2006
|
ma radi na ovoj ploci i preko toga, par puta zaboravio na njega pa eto vidio, nisam nesto specijalno testirao stabilnos ali cca 4 sata igranja je isao na skoro 1200... ali korist je nikakva tako da ga je normalno pametnije smanjiti. inace ne OCam previse ali recimo ploca dosta daleko sto se tice fsba iliti HTa ide no kod mene je usko grlo proc (E6) koji bas ne voli neke ekstreme, 2,7 ne zeli preci nikako a da je stabilno. mozda da sam se vise igrao ali nemam volje za tim, kad mi bude slab kupit cu jaci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() Nemoj se tak brzo predat sam zato kae proc E6.I moj je E6 pa ide na 2800mhz @ 1,475v.Na 3000 nije stabilan ni sa 1.6v tak da vjerujem da mu je plafon negdi oko 2900mhz.To cemo jos malo isprobati kad dode TCCD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Dec 2006
|
a nisam mu bas voltazu previse dirao, nekako sam oduvijek alergican na takve stvari a i box cooler je na njemu tako da bas ni hladjenje nije super. ne da mi se vaditi plocu van i staviti zalmana koji stoji u ladici, sta cu, lijen sam ![]() ovo sam samo testirao malo. inace stoji na htt 218 2400mhz iliti 3800+ iako tek na htt 225 odbija poslusnost vjerovatno memorije radi. stvarno nemam potrebe za vecim clockom jer mi sve radi a ne svrsavam na superpi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
pa nema veze kaj je njegov 3500+, a tvoj 3200+... ima jako dobrih primjeraka 3000+, a isto tako ima i vrlo losih 3500+ koji neidu prek 2500Mhz, sve to ovisi o steppingu i sreci ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|