|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Samsung hd300lj
Kupio sam taj hard jer sam cuo da je necujan ali meni seek poprilicno grebe. Probao sam smanjt aam na minimum ali je jako malo tisi. Dali je to normalno za taj hard i dali postoji neki drugi nacin da ga stisam. Sa kojim programom da smanjim aam. Ja sam radio sa onim od hitachia.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja iam isti hard...I meni seek dost grebe, al mi ne smeta to tolko.Hard je brz i hladan, a šta se navedne tišine tiče...Mislim da i nije najtiši kak se priča okolo.Probo sam i ja s tim Hitachijevim alatom al ništ, isto je! Meni kod hdd-ova ne smeta tolko seek, kolko me smeta ona buka koja konstantno šilji (Čitaj:šum)...Ja sam na početku imo s njim nekakvih problema s prepoznavanjem, nešt je srao, al eto, sad se vratio u normalu i zadovoljan sam! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Buka dosta ovisi o tome kakvo je kućište, neka toliko pojačaju i prenose vibracije da čovjek ima osjećaj da je mala motorna pila unutra. Moj Samsung 250GB je zatvoren u ovakvo kućište i nisam koristio one vodilice nego ga objesio na lastike i ni ga ni čut ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da, vjerovatno ovisi i o kućištu, al ja sam probo hard izvan kućišta i još jednom ponavljam, fakat nije tak tih kak sam očekivo.Prije sam čuo jednog Samsunga (istina, puno manjeg i starijeg (40GB)) koji je bio znatno tiši od ovog mog...Al ajd, nie ni ovaj preglasan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Uspio sam ga stisat sa programom Systool iz windowsa ali svaki put kad restartam komp opet se aam vrati na glasno. Hitachi tool ne radi tj ne napravi nista.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|