|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Homebox?
Prijateljica živi u iznajmljenom stanu i nema telefonsku liniju, a hoće telefonirati i surfati. Čula je za Homebox, pa me zamolila da se malo raspitam. Ona ne surfa puno, tako da joj je 1Gb uvrh glave. Pita, može li ona to odnijeti u drugi stan ako slučajno izađe iz ovog i sl.?
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
moze odnjeti, ali mora to prijaviti, smije jednom u 6 mj. i nek provjeri stanje sa signalom. inače, uređaj je jako loš firmware je jako bugovit. btw. http://www.inet.hr/~mihac/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
nisam NIGDJE I NIKAD čuo nešto pozitivno o homeboxu. gdje god sam čitao samo problemi. od pucanja veze, bugova u uređaju, katastrofalnog zvuka za vrijeme poziva.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
nije zabranjen, al je u shit...bugovit firmware, barem stari kad god je bio slabi signal morao se intervenirati i slicno. ne isplati se uzimati homebox, jer trosi previse zivaca i vremena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
junior
Datum registracije: Aug 2005
|
Cekajuci(vec priblizno 6 mjeseci) da mi dode dsl, kojeg ne mogu dobiti zbog tehnickih nemogucnosti(pcm-a) dosao sam na ideju da totalno otkacim t-scum i uzmem si homebox, mene sad zanima isplati li mi se to. Znam da dsl necu dobiti tako brzo jer cijela zgrada u mojoj ulici(novogradnja) ne moze dobiti dsl dulje od mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.optinet.hr/optidsl/dostupnost/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
optima ide preko parica od t-coma, tako dok ga oni ne skinu s PCM-a ništa, jedino ga možda prije skinu ako optima bude tiskala...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Eo sta meni kaze Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da će OptiDSL usluga biti dostupna na Vašem telefonskom broju u periodu od naredna tri mjeseca. Al problem je sto vec 6 mjeseci govore da ce biti za 3 mjeseca ![]()
![]() |
#13 |
Premium
|
Evo, jučer frendica dobila Homebox i ne može se spojiti na net. Telefon radi kako treba, ima signal na LAN-u na ploči (svijetle one ledice oko RJ45), ali nigdje nije dobila nekakav username/pass za kreiranje veze već samo PIN i PUK. Manual je navodno isto od k**ca (ona je noob za informatiku, a ja se izgubim jer koristi f**king hrvatske vindoze) i savjetuje joj da uđe u setting uređaja i tamo nešto podesi (?!), ali ona ni to ne može jer FF govori da se ne može spojiti s uređajem tj. da odbacuje vezu. Nekakav cd s driverima i uputstvima nije ni dobila. Moram preko vikenda do nje i vidjeti šta se događa s tim.
![]() |
#14 | |
junior
|
Citiraj:
I to mi govore jos od rujna od kad su mi poslali obavijest o nemogucnosti prikljucenja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
e sada mi jadni podstanari sto nam gazde ne zele dopustiti da uzmemo adsl preko fiksne linije sto nam preostaje.... pa jel ima neko rješenje preko mobilnih operatera koje vrijedi... trenutacno imam onaj edge modem preko vipa... uzasan je.... sad su izbacili neke nove modeme sa ludnica brzinom ali treba potpisati ugovor na 2 godine a ako opet budu grozni ko ovaj sto imam ubit cu se... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Uspio sam jučer sve podesiti uz dosta muka. Zaheb je što ona može surfati s GPRS-om jer nema UMTS signala pa sve ide sporo. D/l me jako podsjeća na modeme jer je oko 5kbit/s. Rekao sam joj neka malo surfa tokom vikenda, pa ako ne bude zadovoljna da ga vrati jer ima 5 dana od instalacije da ga vrati. I da, uređaj je Always On.
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|