|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Servis za monitor
Evo mislim da imam problem sa monitorom iz siga. Osetljenje je na 56 i sve više od toga je presvijetlo... kontrast je na 100 i imam MagicBright sa 3 moda : Text, Internet i Entertain te ga držim na Internet jer je sasvim dovoljno. Entertain je jednostavno preblještavo, bar meni... E sad, kompletna slika kao da je mutna ? Kao da nemam oštrine i u zadnjih par mjeseci sam pomislio da previše piljim u njega pa me oči bole ali nije... odem na neki drugi monitor i slova kao da su oštrija, jasnije granice i rubovi slova. Kvar je kao kad mrdam po Focusu pa se sve još više zamuti no samo što ja sa tim Focusom nemogu nikako izvući tu oštrinu. Dakle što mi je činiti ? Ima neki servis u Osijeku ili da nosim u prvi tv servis tu u komšiluku ? Jel mu došao kraj ? Boje su i dalje perfektne kao i osvjetljenje no mutan je nekako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Otišla kaskada koja je povezana sa VN trafoom. Zamjenom toga bi riješio sve. Problem je kako to nabaviti i po kojoj cijeni. Kako imam sličan problem ali na većem monitoru mislim da možeš lagano nositi na reciklažno. Prije toga svakako odnesi do prvog RTV servisa neka majstor baci oko na to. Ipak će on uživo bolje znati nego ja online. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ok. Hvala na stručnom mišljenju, budem ga odfurao do servisa pa da vidimo koliko dođe ta kaskada i dali je to isplativo popravljati.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|