|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Podloga do 250kn ?
Žao mi je miša vuch po podlozi od 40kn.....pa bi uzeo neshto bolje...pikirao sam na razer mantis podloge.....no josh uvijek ne znam koja je bolja ( control ili speed) jedino shto bi htio jest da je velika ( ona func mi je mala...ima frend) jer chesto znam napravit pol metra polukrug xD i da....vishe za gaming nego za zayebanciju po netu.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
ok, ocito si se odlucio za platno(vishe trenja nego plastika/staklo/etc). razlika: control - vece trenje(aludiraju da lakshe kontrolirash misha). speed - gladja (breze klizi jel). kad vec gledash platno ja bi dao preporuku za steelpad qck+ jeftinija je, a ja osobno sam vrlo zadovoljan. vec imam skoro 2 godine i idalje nije izlizana, niti "ofucana". samo ubacish u veshmashinu i ko nova. reko bi da je slicnija controlu po teksturi, veca je povrshinom ali manja debljinom(nadam se da nemash stol pun rupa ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ma neam stol pun rupa ![]() ![]() edit: evo sad malo guglao i nashao da je 110kn ...dobra cijena, izgleda da chu to uzet- tnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
to izlizu tvrde podloge znaci ne platnene. tu jednostavno treba shvatit da nema bolje, samo shto ti vishe pashe. veca manja, da vishe klizi ili da manje klizi, etc etc. sad je da su neka optika i neki laseri isprogramirani na odredjenu boju/materijal ali je to po meni stvarno nezamjetno (osim u slucajevima kad bash neradi jel ![]() uglavnom mislim da nisi pogrijeshio s izborom. pozdraf
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|