|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
NFS Carbon - ne radi nikako! :(
nego ovako, instalirao sam nfs carbon i igrica je radila bez problema, no onda sam formatirao c disk i podigao nove windowse i ponovno instalirao nfs, no izbacivalo mi je error da fali d3dx9_30.dll file, našo sam ga na netu i ubacio u system kako je i pisalo, poslije toga više nije pokazivao taj error nego nešto što nikako ne mogu riješiti. ponovno sam podignuo win i reinstaliro igricu par puta al stalno isti error.. ovo se pojavi na početku, kad kliknem ikonu: ![]() kad kliknem na click here, izbaci ovo: ![]() tu imam 2 opcije click here, na gornji link izbaci ovo: ![]() a na drugi mi otvori eksplorer da se regam za win live id.. ako iko zna o čemu se radi i ako ima volje, nek razjasni malo situaciju, unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
sa sigurnoscu tvrdim da ti problem lezi u windowsima, odnosno u verziji servica packa. nije samo stvar u carbonu, jer s tom verzijojm windowsa nece ti raditi jos dosta novijih igara. dakle predlazem ti da opet formatiras c disk i da stavis gore neku drugu verziju windowsa tj neki drugi service pack i tvoj problem je rijesen. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
imam xp prof i service pack 2 i radilo je prije nego sam formatiro disk, kad sam ponovno podigao win, od tada ne radi. @demetrius - koji patch? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
rekao sam ti ista stvar je i kod mene bila, ali sam stavio gore drugu verziju windowsa i sve je radilo kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
koju točno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
jel ima neki link za nove drivere za nvidia ge force 5700 le ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
hvala :Đ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
ne pomažu ni ti driveri, probat ću podić win 2000 pa na njega inst nfs, možda proradi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
ej Panzeru-treba ti zadnji direct x9.0c,upiši na google za direct x kako sam napisao,tako sam i aj imao problema sa sa demom od Flatouta 2,instalirao sam zadnji direct x i riješilo mi problemse,pa pokušaj i ti pozz
![]() |
#15 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako ima SP2 onda ima i DX 9.0c... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ovo je paket za Veljaču 2007. godine: DirectX Redistributable 9.0c February 2007 link |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
ja bi na tvom mjestu stavio neke drajvere za graficku koji sigurno rade . onda bi reistaliro taj nfs . dx 9,0c ima se po defoltu sa sp2 , evo ja igram NFS i nisam nis posebno instaliravo . brijem da nisam ni drajevere za graficku instaliro (da , nisam , koji konj lol) i sve mi radi normalno (ati r9000) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|