|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Čudna slika
Imam samsung 931BW i do sada nisam primjetio ovakvu sliku pa me zanima dali je to ok pošto je to lcd ili je nešto u banani sa mon, inače monitor je star niti mj dana pa ako tko zna molio bi da mi pomogne |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Cek, cek - takav ti je dok je slika "crna"!? Dzizs! Vracaj to odmah! Ili ciljas na neujednacneno "osvjetljenu" sliku? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Takva je slika kada je upaljen screen saver i to kada je na custom boja kada je na dynamic onda je nešto bolja ne previše, a kada gledam filmove u gonjem djelu kao što je na slici svjetla linija Samo da napomenem da je ovo slikano mobitelom tako da ima tu nekog odmaka u ovakvoj svjetlini ali ova crta koja prolazi po sredini ekrana je tu Zadnje izmijenjeno od: sharkri. 13.04.2007. u 22:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Ne mogu procijeniti intenzitet - ovako preko slike izgleda zaista pretjerano, no ne znam hoce li ti ga htjeti reklamirati. Iako je normalno za monitor te klase da ima malcice probijanja pozadinskog svjetla, u tvom slucaju to je zaista pretjerano. Pomoci naravno i nazalost - nema. Jedino zamjena monitora. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|