|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Preporuka hibridne tv-kartice do 500kn
Evo naslov sve govori, razmišljam o nabavki nove tv kartice jer me ova jako zeza(loša slika...). Prihvatljiva cijena je do 500kn. Razmišljao sam o Leadtek DT2000H. Vidim da vas nekoliko ima onu Gigabyte hibridnu-kakva su iskustva, slika, no kolko znam ona ima dosta loše opcije snimanja. Koje su vaše preporuke? Ako hoću gledat DVB-T program, jel moram drugačije okrenuti antenu ili može ostat kao sada? gdje je DVB-T odašiljač kod Osijeka, jel u Josipovcu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim da je ta Leadtekova sad best buy... Za DVB-T moraš imat barem malu optičku vidljivost s odašiljačem. Da, u Josipovcu je.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
Leadtek best buy 21070 Gigabyte Digital Theater Hybrid TV kartica, DVB-T & analog 338,43 iz ve-mila i same pohvale.Gledam samo dvbt signal i snimim poneki film koji kada obradis i zaprzis na dvd i izgleda poput dvd filma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
zanima me koje opcije snimanja imaš, jer ako se dobro sjećam, čitao sam da nudi good, normal i best (ili sl.), a leadtek ima dosta moćan software |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
Nemas nikakvih opcija za snimanje jer je radjena valjda za kretene ali svoj posao radi odlicno tj. snimke su kao tv u realnom vremenu. Uostalom procitaj ovdje:http://www.benchmark.co.yu/vidito.ph...orm22=+Idi%21+ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
mislim da nije nužna ta optička vidljivost,ili se varam? od mene je najbliži odašiljač dalek 20 km , ne vidim ga, ali mi zato dvb-t radi odlično, s tim da imam sobnu antenu
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Leadtek ima bolji softver, imaš više detalja za namjestit, nije "like MCE", a i odavno imaju drivere za Vistu dok Gigabyte nema.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|