|
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Kod nekih su lijeva i desna drukcijeg oblika... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Lijeva radi, desna ne. U mom slučaju. Lol. Da, jadna sam. ![]() Inače, moja je teorija da pošto se u jednoj slušalici bolje čuju jedni zvukovi (beat, ili bekvokal), a u drugoj drugi (npr. bass i lead vokal),a sa željom da se kod slušaoca postigne neki osjećaj kao da fakat uživo slušaš izvođača, da se uzimalo u obzir koje uho može koji zvuk bolje ili realnije doživit. Ili tako nešto. Teorije by Bug su samo 12%-tno točne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Ne znam baš da je to tako postavljeno kod slušalica ili zvučnika općenito (to da se na jednoj slušalici neki zvukovi bolje čuju). To ti ovisi kako je u samom audio fileu smješten koji zvuk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Mora bit neka fora. Jer ne vidim smislenu potrebu obilježavat dvije potpuno identične slušalice (bar što se tiće vanjskog izgleda) lijevom i desnom. Dakle,, nema ni "zrcalno suprotnog" oblika.
![]() |
#7 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Fora je u tome da pravu slusku stavis u pravo uho da cujes stvar kak spada, tj. basist koji je recimo, lijevo da bude lijevo, a druga gitara koja je desno u studiju/pozornici da je desno, a ne obratno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Obilježene su radi jednostavnog razloga (bar je mislim da je to razlog). Svaki audio file (dobro, ne baš svaki) ima 2 kanala, lijevi i desni. I logično, zvuk s lijevog kanala ide na lijevu slušalicu, s desnog na desnu. I još nešto, ona sa znakom L ide na lijevo uho i ona sa R na desnu (wow, kako genijalan um imam, jel da).Aj probaj stavit obrnuto, nije baš ugodno (zapravo nema razlike ako su one male slušalice). |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
probaj staviti obrnuto u usi pa zaigraj neki fps. i kad cujes nekoga okreni se di cujes, i fino ces dobiti metak u zatiljak... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|