|
![]() |
#1 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
mp4 player u banani
desilo se mi u školi, dok nisam bio u razredu da mi je neko bacio torbu na drugi kraj razreda. nebi se uopće bunio(boli mene za knjige) da nije u torbi bio moj mp4 player. nisam se sjetio odmah pogledati što je s playerom pa sam tako išao prema autobusu. u autobusu sam izvadio player i imao što vidjeti: razderana debela zaštitna kutija playera i totalka na slušalicama. odma sav u frenzyju brzim na player i gledam ako ima kvara, gledam, gledam a player niti ogreban. uključim player i onda imam što vidjeti, mrtvi pikseli nasred ekrana veličine nokta malog prsta ruke. sva sreća što je bio u kutijici jer bi bio raskomadan od siline udarca. ajde ljudi, pomagajte čovjeku u nesreći! što da uradim? znam 2 moguća krivca, ali nikoga osobno nisam vidio, možda će reći ko iz razreda, ako ih ne bude pokrivao.:mad: kaj nek napravim, player sam platio 550 kn, već računam da bi popravak došao oko 200 kuna... koja je to gamad, to sve treba potamaniti ![]() ![]() ![]() nisam imao digitalac pri ruki, ovo je poslikano nokiom 6610i... Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 12.02.2007. u 21:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
link ti je na ovaj thread.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
to ti nije mrtvi pixel, nego mislim puknuti LCD....nema pomoci, osim novog ekrana |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
na mom se zdrobilo stakaljce ali ekran je osto čitav, a nakon toga sam flashao softver pa sam ga s***o, nije se dalo više niš snjim, odnio na servis nakon 46 dana vratim se ja po novi. frendu u razredu se isto zdrobio u ruksaku, ali nisu mu priznali garanciju, sad možeš probat , ako ne ništa, daj reci koji model i kojeg kapaciteta |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
inače nije opće puklo stakalce niti je uopće zagrebano(kojeg li apsurda/čuda), ali glavno da je od***** dio ekrana... nisam još pitao, bum pital kroz vikend. inače već sam nosio jednom player na servis zbog mrtvog piksela i dobio novi(stisnuo se u žepu s ključevima, pozabio da su bili i ključevi s njim ![]() ms industrial mp404 magic 1GB inače na svojem sam promijenio već firmware par puta(napravio svoj skin) pak dok ga predam bu se serviser lovil za glavu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|